Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

6 sıfırı attık,1 milyon liralık tuvalet 1 liraya düştü

paylaş araştır

1. spoiler

cumhurbaşkanı erdoğanın giresunda dün yaptığı konuşmada kullandığı ifade.

2. yedi sıfır atsaydık, 1 milyon liralık tuvaletin 10 kuruş olacağı sonucunu bildiren ifade.

(Bkz: matematik mühendisliği)(Bkz: dahi)
  3.  
    (Bkz: ilk 6 ay anne sütü önemli)
  4. psikolojik etkisi.

5. sıfırları atınca nasıl bir matematiksel işlem ortaya çıkıyor diye hayretler içerisinde kaldığım beyan.

tamam da bu altı sıfır sadece tuvalet ödemelerinden mi düştü, maaşlarımızdan düşmedi mi? şimdi bir lira ile bir milyon arasında nasıl bir fark doğuyor, gerçekten çok ilginç.

bu beyandan ben ne hissettim biliyor musunuz;

karşısında aptallar topluluğu var ve matematik öğretiyor ama bu matematiği de aptal kişilerin anlayamacağı; sadece "evet, doğrudur" demeleri sonucuna vardırıyor.

o kadar değişik bir beyan ki, sanırım aklımın ayarları bozuldu. fazla akıllı olmak iyi değil aslında, yoksa bu kadar takılacak bir konu değil.

ne değişti hayatımızda sıfırlar uçtu da biz de uzaya mı uçtuk. mars'a tesis kurduk da, oradan uzaylı mı vergisi alıyoruz. eğer mars'ta hayat varsa, oradaki canlılara anlatalım bu maceramızı, çok heyecanlı oluyor.

(Bkz: Egoizim bencillik)
  6. aslında aynı olan fiyatın ucuz gibi söylenmesinin halk tarafından beğenildiği açıklama.

7. ''ve avrupa kıskançlıktan öldü'' diyerek devam etmesi muhtemel siyasi / siyasal islamcı lider tarafından kurulmuş akıllarla dalga geçen cümle.

8. 999,999 liralık indirimdin bahsediliyor sanırım dedirten ifade.

9. oy veren kitleyle alay etmek. gerçi anlamıyorlar. yine de alkışlıyorlar.

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.