Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
saat 22.30 itibariyle yine bu başlık altında "hakem", "tff", "penaltı", "14 kişi" "kırmızı kart" terimlerinin havada uçacağı karşılaşma..
Beşiktaş'ın Konyasporla oynayacağını sananların izlememesi gereken maç. gerçi konyaspor'u da yeşil beyaz renklerden ötürü Bursaspor'da sanıyor olabilirler. hani timsah yürüyüşü falan.
sezonun ilk maçında çok güzel ağırlandık, ağzımız açık kaldı, önceki maçlarda küfür ettiğimiz için utancımızdan çok ağladık, çok hayran kaldık misafirperverliklerine..
altında kalmayız efendim. efendiliğimizi bozmadan elbette ki güzel bir tribün ziyafeti çekeceğiz kardeşlerimize.
biz beşiktaş'lıyız
küfüre karşıyız
futbol dostluk
futbol kardeşliktir
herşeyin üstüne
çekelim bir sünger son bir kez
Tanım; Vodafone arenaya hayran kalıp 30 Nisan'da tekrar gelebilmek için can atacakları maç
her zaman büyüklüğü beşiktaş'tan bekleyen sarışınların önceden ağlamayı garanti altına aldığı maç. yani diyorlar ki biz size küfür edelim ama maç sizin sahanızda olunca siz yine babalığınızı gösterin sıkıntı olmasın. her türlü küfüre karşı biri olarak kendisine ana avrat küfredilen birinin de aynı şekilde hatta okkalısı ile karşılık vermesini de anlayışla karşılıyorum. sizin kanınız kırmızı da başkasınki lacivert mi?
Ligde tutunamayan fenerin hakem marifetiyle bir üst tura çıktığı maçtır. Final dahil 3 hakem daha bağlarlarsa kupa garanti. Neyse yahu biz sana kupa alamazsın demedik...
hep dediğim gibi masa üstü6 etmenler sarıların beşiktaş karşısında asla galip gelemeyeceğinin Son örneği.
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |