Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Kebapçı-Celal

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

10 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
31.08.2019 08:20 son işlem tarihi takip etme takip et

26 nisan 2017 9103 polisin açığa alınması

2 sene geçmiş olmasına rağmen çok az bir kısmının iade ediliği çoğunun ihraça kurban gittiği ve bütün milletin unuttuğu umrunda olmadığı gariban polis tayfasıdır. insanlardan nefret ediyorum hayvanlar sizden daha dürüst canlılar dediğim konu.

30.08.2019 20:34
  1. portakalcicegi2017

    orangeblossom olarak geri dönen yazar. başarılı çalışma için ekibi kutluyorum. meral akşener krizi gibi o çözülemedi ama bu çözülmüş tebrik ediyorum hayırlı olsun.

     
    (Bkz: orangeblossom)
  2. portakalcicegi2017

    sheriff gibi ortadan kaybolan ve çaylak olan yazar. sessizce sözlük ahalisinin arasından ayrıldı. ayrılık sebebi ise sheriff gibi asla bilinmeyecek ve akibiyeti sonsuza kadar sır olarak kalacak. ta ki kendileri çıkıp aksini iddia edene dek.

     
  3. tesel-ya

    önce hesabı kapatıp giden daha sonra tekrar geri gelen yazardır. değişik bir tarz. 10 yıl yetmedi 30 seneyi devirip gideceğim diyenlerden olsa gerek.

     
  4. osmanlı kuruluyor padişah tayyip bey olacak
     
    (Bkz: yav he he)(Bkz: rüyanda görürsün ancak)
  5. Başkanlık sistemi kan dökülmeden gelmez

    gerçekten de dediği çıkmadı mı diye sorgulatan cümle. 15 temmuz 2016 darbe girişimi meydana geldi 250 kişi hayatını kaybetti binlerce kişi yaralandı ardından bu olay bahane edilerek bahçeli tarafından ortaya başkanlık gelmelidir meclise sunulmalıdır diye bir laf atıldı ki onu da tayyip bey söylettirdi sonrasında 16 nisan 2017 de sistem değişikliğine gidildi çoğunluk evet dedi ancak onda da soru işaretleri olduğunu unutmayalım her neyse derken yine bahçeli tarafından erken seçim ve ya baskın seçim çağrısı yapıldı onu da yine tayyip bey söylettirdi akabinde tayyip bey tarafından tarih verildi ve 24 haziran 2018 baskın seçimi yapıldı çoğunluk tayyibi seçti ve artık resmen başkanlığa geçildi. şimdi sizce bu tesadüf mü. tabi ki değil. en azından ben tesadüfe inanmam. ön görüsünde haklı çıkması ne kadar acı bir gerçek değil mi. eleştirenler olmuş ama adam geleceği görmüş resmen yiğidi öldür ama hakkını yemeyeceksin dediğim konu.