Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Kebapçı-Celal

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

10 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
31.08.2019 08:20 son işlem tarihi takip etme takip et

portakalcicegi2017

sheriff gibi ortadan kaybolan ve çaylak olan yazar. sessizce sözlük ahalisinin arasından ayrıldı. ayrılık sebebi ise sheriff gibi asla bilinmeyecek ve akibiyeti sonsuza kadar sır olarak kalacak. ta ki kendileri çıkıp aksini iddia edene dek.

26.07.2018 21:46
  1. dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum

    duayen gazeteci ve yazar yılmaz özdil'in 31 ağustos 2019 tarihli ''ayet-el kürsi yazlı pirinç tanesi...'' adlı köşe yazısınında açıklamış ve başlıkta bahsi geçenlerin yalandan ve iftiradan ibaret olduğunu kanıtlanmıştır. gir oku diyeceğim ama sözcü fetöcü hain terörist din düşmanı kafir tek siz sütten çıkmış ak kaşıksınız işiniz gücünüz iftira yalan karalama memleketi yunanlara verseler alkış tutacak guruh aha bunlar ne de olsa keşke yunan galip gelseydi diyen mısıroğlunun bir numaralı yandaşlarıdır kendileri dediğim konu.

     
  2. Gececi tayfa,sayfasının sıkı yazanlarının topluca engellenmesi

    bizim sayfaya sözlük editörünü de bekliyoruz dediğim konu.

     
  3. 26 nisan 2017 9103 polisin açığa alınması

    2 sene geçmiş olmasına rağmen çok az bir kısmının iade ediliği çoğunun ihraça kurban gittiği ve bütün milletin unuttuğu umrunda olmadığı gariban polis tayfasıdır. insanlardan nefret ediyorum hayvanlar sizden daha dürüst canlılar dediğim konu.

     
  4. dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum

    bir atatürk ve cumhuriyet düşmanını vatan hainini gösteren başlık. dinsiz ve din düşmanı birisi diyaneti kurmazdı. kendi kurduğu diyanet 30 ağustos hutbesinde atatürk ü anmaktan aciz. ayrıca ben dinsizim kısmı hariç söylenenler doğru ve mantıklı söylemlerdir. söyleyip söylemediğini bilmem ama söylemese bile dinsizim kısmı hariç tarikatlar vb. hakkında düşüncesi bence aynıydı. tarikatları kapatmasında ne kadar haklı olduğunu çok iyi gördük. örneğin fetö. ama akıllanmazlar. utanmasa burada fetö gibi örgütleri savunacaklar yazarlık sizin olsun çaylaklık bizim -gülücük- dediğim konudur.

     
  5. memurluğun keyfi

    Polis ve askerlerde geçersiz olan durumdur. İsteyen deneyebilir cesareti varsa tabi.