Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
tokyo üniversitesi biyoloji bölümü profesörü wetea tamagoun'un araştırmaları sonucunda ulaştıkları altın tavsiye.
yıllarca zararlı olduğunu düşündüğümüz çay hiç de öyle değilmiş. içerisinde bulunan ve öğrenme güçlüğünü ortadan kaldıran atiobo maddesi insanda ancak günde 20 üzeri bardak çay içildiğinde aktif olmaktymış.
tabii ki şaka, ancak ve ancak çay tiryakisi ve hatta psikopatı olan bireylerin yapacağı davranıştır.
bilim adamlarından yeni bir inci dedirten tavsiye. zararlı denen şeylerin aslında zararsız olduğunu kanıtlayan cinsten bir öneri. gün içerisinde 23 bardak çay içmek, her babayiğidin harcı değildir, tiryakilik konusunda kendini aşmış bir insanın yapacağı davranıştır. içenler yaşadı, içemeyenler düşünsün bundan sonra.
sabahtan başlayıp yatana kadar içilmesi halinde gerçekleşebilecek olan çay sayısı. çay tiryakiler o da neymiş, ben şu kadar içiyorum günlük dediklerini duyar gibiyim. olmaz denen bir sayı değil sonuç olarak. midenize kuvvet.
ara öğünlerle birlikte içildiğinde gerçekleşmesi mümkün eylemdir. mesela benim komşumun kesinlikle başardığını düşündüğüm durumdur aynı zamanda.
gecenin 1.15 i olmuş çayı karıştırıyor,kaşık sesleriyle inliyor sokak.
tiryakilik konusunda sınır tanımayan, her türlü, her ortamda, istisnasız içerim diyenlerin yapacağı iş. yoksa bu kadar çay içmek akıl işi değil. vücuttaki demiri öldürdüğünü ve kansızlık yaptığını düşününce, insan biraz da sağlığını düşünmemeli. her şeyi dozunda bırakmak lazım. yoksa sonu pek iyi durmuyor.
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |