Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
dört browserda hazırlanıp ardarda yollanan,içeriksiz yani laf kalabalığı yapan,entryden çok kafa yapısını ortaya koyan cv. bırakma tadında işler.
yazarları kışkırtıp, dolaylı reklamını yaptıran yazarın,bu çabasına malzeme olan yazarların asla beceremeyecekleri!! için kıskandıkları!!! durum
Sözlüğün niteliğinin acilen arttırılması gerektiğini gösteren durumdur. Ve de böyle bilgi birikimi yüksek kişilerin sürekli konuşturularak söylediklerinin kayıt altına alınıp zayi edilmemesi gerektiğini düşündürmektedir.
Sadece hiç tanımadığım ve ima edilen kişiyi değil, benzer davranışları yapan birkaç yazarı da kapsamaktadır bu durum. Sürekli başlık açmak, entry yazmak bunlar güzel şeyler elbette ama içeriğe biraz dikkat edilse ve yazılanlar neyi amaçlıyor diye düşünülse iyi olur.
işin teknik boyutunun sitenin yazılımcılarına havale edilmesi gereken durum.
işin etik boyutu üzerinde konuşmam gerekirse; beni birkaç kaliteli yazarın varlığı ve onların yazdığı okunulası yazılar ziyadesiyle mutlu ediyor. önümüzdeki 3 yıl boyunca sözlükte açılması muhtemel bir buçuk milyon tane başlığın hiçbirisi bana ait olmasın ve hatta bırakın ilk entryleri, ikinci entryleri bile ben yazmış olmayayım...ne çıkar! sözlerimi edip canseverin spoilere eklediğim dizeleri ile noktalıyorum.
sağlıcakla kalın efendim...
ilk yapıldığında yirmi tanesine topluca şaşırdığımız ancak hemen ardından 200 entry girip, 150 konu açıldıktan sonra durumu "ne oluyor, nasıl oluyor, kim oluyor" gibi sorgulamalarla şaşkınlıkla izlediğimiz hal ve durum.
vay vay vay ne becerikli, yetenekli, hızlı, üretken, bol vakitli, çalışan çalışkan yazarlarımız var helal olsun denilesi, rekorlarını kırması kendilerinden beklenen yazar eylemi
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |