Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

15 TL yi aşan dolar

paylaş araştır

1. yine rahat durmadı yükseldi nomıssız dedirten haber

nerede duracak bu dolar bey acaba

sıfır mı atsak yine liradan yoksa hı ne dersiniz

2. Merkez bankasının, Doların ateşini alacak dolarının olmadığını gösteren durum . Yoksa kur korumalı mevduat hesabı yüzünden bu kadar artmasına izin vermezlerdi.

3. Haklısın bir yerde duam, yorgunluk vs, birçok şey var tabiki çevremizde olan..

Ama geçim sıkıntısı yada refah düzeyi değil mi genel anlamda en çok düşündüren insanları..

Evet, çevresel sorunlar, savaşlar, işte göçler falan da tabiki çok sorun var ama öncelikli olarak,kendi vatandaşımızın,memeleketimizin şartlarını düzeltip veya iyileştirilmesi, toparlanması gerekiyor ki, diğer sorunlara konsantre olabilelim...

Biz daha bir ay sonramizi göremezken,mutfak masrafı, faturaların yüksek gelmesi, alım gücünün düşmesi gibi konuları düşünmekten, gelişmeye nasıl adım atıp fırsat bulacağız..

Birlikte iyilestirebilirsek şartları,yani her kesim aynı anda ayağa kalkarsa, ilerleme olur..yoksa,zengin daha zengin,fakir daha da fakir şeklinde devam ederiz,diye düşünüyorum...

4. Haklısın bir yerde duam, yorgunluk vs, birçok şey var tabiki çevremizde olan..

Ama geçim sıkıntısı yada refah düzeyi değil mi genel anlamda en çok düşündüren insanları..

Evet, çevresel sorunlar, savaşlar, işte göçler falan da tabiki çok sorun var ama öncelikli olarak,kendi vatandaşımızın,memeleketimizin şartlarını düzeltip veya iyileştirilmesi, toparlanması gerekiyor ki, diğer sorunlara konsantre olabilelim...

Biz daha bir ay sonramizi göremezken,mutfak masrafı, faturaların yüksek gelmesi, alım gücünün düşmesi gibi konuları düşünmekten, gelişmeye nasıl adım atıp fırsat bulacağız..

Birlikte iyilestirebilirsek şartları,yani her kesim aynı anda ayağa kalkarsa, ilerleme olur..yoksa,zengin daha zengin,fakir daha da fakir şeklinde devam ederiz,diye düşünüyorum...

5. Çok mu düşünüyorum nedir :)

Hayır bişey de yapamıyorum, çeneme vurdu,iyi ki sözlük var da deli gibi yazabiliyorum, tebessüm..

6. gün itibariyle, 18,82 tl.

7. 15 TL iken 100 dalır borç almıştım ,şu anda 18lerde,borcu hala vermedim tabi,acelesi de yok,borcumuz borç veririz elbet,ekonomiyi alt üst ettiler,dolar çıkarken herşeyin fiyatı da çıkıyor,yalnız dolar düştüğünde o zam yapılan ürünler neden düşmüyor onu da anlamış değilim,hep dış güçlerin işi bunlar:))temennim TL nin de aynı değeri görmesi,hayal de olsa umut ediyoruz işte...

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.