Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
beşiktaş'ın hiçbir şey oynamayan galatasaray'I yendiği maçmış. adamın fanatizm o kadar gözlerini kör etmiş ki bu lafı diyebiliyor. yahu galatasaray'ın puan alma ya da yenme derdi yok mu? niye oynamamışmışmış? oynasaymış sanki biz mi oynama dedik.
doğrusu, beşiktaş'ın galatasaray'ı top oynamaya izin vermeyecek şekilde ezerek kaçırdığı gollerle tarihi farkı da kaçırdığı maç şeklinde olmalıydı.
ama allah var galatasayar diğer kardeşleri gibi hakemin arkasına saklanarak oynamadı. hakem her ne kadar penaltıları es geçse de bunu gördük. sebebinin de galatasaray kadrosundaki yabancı çokluğuna bağlıyorum. yerlilerle oynansaydı oyun olarak her ne kadar yine domine edecek olsak da maçı almamız mümkün değildi.
özelden daha cevap yazamayan sarı gelinlerin buradan laf yaptığı başlık.adamlığı da sizden öğrenmeyelim.
Beşiktaş'ın futbol oynayarak yenilmeyeceğini gösterdiği maç. Bazı sarışınlar korkudan süre geçirip, oyunu engellemeye çalışıyordu bu konuda çirkeflik yapmadan top oynamaya çalışan galatasaray'ı da tebrik etmek lazım. En azından ellerinden geleni yaptılar.
Beşiktaş'ın muhtemel 10-0 lık galibiyeti kaçırdığı maç.
Bjk nin gs nin icinden gectigi mac. 45 dk da on olabilirdi. Muhtemelen gs lilerde tudor dan kurtulacaklari icin uzulmemistir bu maglubiyete
galatasarayın oynamadığı dediğimiz lafa bile takılan tinercileri gösteren başlık. ne deseydim galatasaray şöyle güzel oynadı böyle muhteşem oynadı mı deseydim.ilk yarı 1-2 kontraya çıktılar onun dışında bir pozisyonları yok.muslera hata yapmasa maç belki farklı şekilde gelişebilirdi. ama bjk golü bulunca maç koptu zaten.
zamanında koyduğumuzun acısını hala içlerinde yaşıyor bazıları. ağızlarından salyalar akıta akıta saldırmalarından belli.
paralı it'lerin dün geceden beri havlamalarını duymamıza sebep olan maç. hala havlıyor hala havlıyor
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |