Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

icracı..

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

19 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
20.12.2021 13:35 son işlem tarihi takip etme takip et

adamını bulmak

Türkiye'nin kanayan yarası. Kamu da torpil olmasa Türkiye bir Türkiye daha olur.

26.10.2020 10:40
  1. ebru şallı'nın evladını kaybetmesi

    dünya da başa gelecek en acı durumlardan biri, Allah kimseye taddırmasın

     
  2. zonguldak valisinin sağlıkçıları eleştirmesi

    Adam doğru söylemiş, söylediğinin tamamına bakmak lazım, sağlık çalışanları evet önemli iş yapıyor, işi gereği sağlığını riske atıyor tüm bunlar doğru ama, gerek kendi iyiliği gerekse ülkenin iyiliği için hastalık kapmamak için de çalışacak 4 hastadan biri sağlıkçı ise vali fazlası ile haklı az bile söylemiş

     
  3. metronun havalimanından 300 mt uzağa yapılması

    sanırım türkiye de çokça görülen bize özgü bir durum

     
  4. Yine kuran kursu yine cinsel istismar

    İnsanın olduğu her yerde münafık ta olur, riyakarda olur, sahtekar da, iki yüzlüde, hırsızda, katil de çünkü insan oğlu yaratılışı itibariyle iyiliğe de kötülüğe de meyyaldir. bizim beklentimiz haklı olarak dindar insanların daha doğru ifadeyle dindar görünen insanların iyi insan olması, bu tip kötü yüz kızartıcı olaylara karışmaması lakin yukarı da da dediğim gibi insanoğlu çeşitli şekillerde toplumda belli yer edinir. Çoğu zaman insan yaşadığı toplum ve çevrenin beklentieri ve bulunduğu ortamın olumlu anlamda getirilerini kullanarak, bir iş bir meslek sahibi olur hatta bir derneğin cemeatin, partinin üyesi olur ama çoğu kere hasbel kader içinde olduğu düzeni içselleştirmemiştir. işte bu insanlar normal olarak kendinden beklenmeyen şeyleri çoğu zaman gizli gizli yaparlar, bu bir şekilde ifşa olunca böyle manzaralar oluşur. lafı fazla uzattım aslında bu insan tipi her toplumda her görüşte her inançta vardır. o yüzden dindar görünen insanların içinden böyle tipler çıktı diye dindarları hatta islamı yargılamak ayıptır. Ne tekim rüşvet alan çeşitli saiklerle taraflı karar veren Hakin ve Savcı haberlerini okuyoruz. Şöyle denilebilirmi Hakim SAVCILAR kötü dür. bunlara güven olmaz, doğrusu Hakim Savcılar genel anlamda iyi dürüst insanlardır ama insanoğlunun zaafları ve kötü yanları nedeniyle bunlardan da kötü insan çıkabilir.

     
  5. bekçinin 5071 tl,öğretmenin 4013 tl maaş alması

    armut ile elmanın karıştırıldığı bir durum, evet öğretmen daha çok okumuş daha eğitimli olabilir ama, yapılan iş bir biriyle kıyaslanmaz, o zaman şunu da demek lazım, ilkokul mezunu sözleşmeli er (para ile askerlik yapan rütbesiz profesyonel asker) 8000,00TL alıyor, öğretmen 4000TL bu ikisi kıyaslanabilir mi. alınan ücret bazen harcanan emeğe karşılık verilir bazen de yapılan işin riskine göre.