Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Kendi-halinde biri

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

7 entry 4 konu hiç puanı yok
29.05.2023 15:50 son işlem tarihi takip etme takip et

30.05.2023 benzin zammı

cumartesi günü yapılması planlanan fakat bu geceye ertelenen ve bu gece 00.00 dan itibaren geçerli olacak olan 66 kuruş olarak yapılacak olan "güncelleme" dir.

29.05.2023 15:44
  1. elinde havai fişek patlayan gurbetçi

    seçim sonuçlarından sonra kutlamalara çıkan ve hollandada yaşayan kişidir. kutlamalar esnasında havai fişeği yakmaya çalışırken fişekler elinde patlamış.

     
  2. oooohh oooohh

    süleyman soylunun çeşitli dönemlerdeki konuşmalarından editi yapılan ve sosyal medyada sıkça dönen videoda geçen ikileme.

     
  3. 30.05.2023 benzin zammı

    cumartesi günü yapılması planlanan fakat bu geceye ertelenen ve bu gece 00.00 dan itibaren geçerli olacak olan 66 kuruş olarak yapılacak olan "güncelleme" dir.

     
  4. Milliyetçi,Atatürkçü ve Cumhuriyetçi bir parti kurulması gerekli

    Öncelikle şunu söylemeliyim ki gerçek milliyetçi insan zaten Atatürkçü olur. Fakat sağ sol ayrımı yapmadan, hem milliyetçi kesmi, hem atatürkçü,cumhuriyetçi kesimi hem de dini kaygılar olmadan sadece vatanını severek oy veren kitleyi merkezde birleştirmeye yönelik bir parti kurulmasının şart olması durumudur.

    Ülkemizin yapısı itibariyle herhangi bir sol kökenli partinin iktidar olma ihtimali pek mümkün gözükmüyor. sağ kesimde de kimisi milliyetçilik kimisi ise dini düşünceleri sebebiyle o tarafa yönelmiş durumda ve uzunca süredir de bu düşünce egemen olan düşünce.

    bundan sonrası için tabi işin içine artık suriyelileri de katmamız gerekecek. umarım onlarla ittifak muhabbetleri zaman içinde gerçek olmaz. böyle olasılıklar bile insanın canını sıkmaya yetiyor.

    sözün özü ne chp ne iyi parti ne de başka bir parti muhalif kesimi tam olarak birleştiremiyor benim düşüncem. kimisi oy veriyor ama zorunluluktan veriyor, ama aklına yatmayan da ya boş oy atıyor ya da hiç kullanmıyor.

     
  5. Farklılıklara Saygı

    ülkemizde olmayandır.