Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Iron Maiden

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

30 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
09.05.2016 13:31 son işlem tarihi takip etme takip et

saç dökülmesi

Bir kere bulaşıldı mı artık kaçışın olmadığı moral bozukluğundan tutun da özgüven eksikliğine sebebiyet vererek insan psikolojisini de etkileyen,genellikle genetik bazen de tıbbi saç kaybı...Saç dökülmesinin nedeni dihidrotestosterondur.Bu yüzden DHT Blocker türünde ürünler işe yarayabilir. Son yıllarda saw palmetto ekstratlı haplar ve ürünler var.Ayrıca prostat ile bağlantılı olma durumu da var. Zira finasterid isimli prostat ilacı kellik tedaviisinde kullanılıyor. Lakin erkeklik hormonunu azaltıyor bunlar, o yüzden daha başka etkiler ortaya çıkabilir. Erkeklik mi saç dökülmesi mi ? Sözün özü bu duruma alışın beyler.

21.03.2016 21:31
  1. ses kısıklığı

    uzun süre geçmemesi durumunda kişide korkuya sebebiyet veren veya dikkat edilmesi gereken sıkıntılı bir durum. reflü,alerji,nodüller,polipler ve kistler de ses kısıklığı yaratabileceğinden es geçilmemesi gereken bir rahatsızlık olabilir.

     
  2. Uyku göz bandı

    askerdeyken bir arkadaşın kullanarak içtimalara geç kalma sebeplerinden biridir.

     
  3. Plastip show

    erdal inönü ve süleyman demirel atışmasıyla beni benden alan hiciv programıydı.mesut yılmazın ağır konuşmları da ekstra bir espri kaynağıydı. zira abartılı olarak yansıtmalar insanda daha abartılı bir gülücük yaratıyor.hatırladığım kadarıyla ya haberlerden önce veya sonra olurdu. sırf bunun için beklerdik biz de çocuk olarak.80'lerin sonu 90'ların başında çocuk olmanın siyaseten imzasıdır bu program verdiği subliminal mesajlarla.

     
  4. Komplekssiz insan

    mutlu insandır,egolarından arınmıştır.

     
  5. Queen

    Gelmiş geçmiş en iyi müzik grubudur. Zamanının çok ötesinde müzik yapmıştır. Kendi kökleri olan rocktan,popa ve operaya kadar geniş bir skalada 20 yıllık bir süreçte zirvede kalan ender gruplardandır.

    Freddie Mercury denen en iyi frontmane sahiptir.Mikrofon tutuşundan,bıyıklarına,giysilerine ve dişlerine kadar diğer tüm şarkıcılardan çok daha yüksek bir aura ve karizmaya sahiptir.Ayrıca muhteşem bir sesi vardır. Zira bir opera şarkıcısı olan ünlü İspanyol soprano Montserrat Caballe ile aynı sahneyi paylaşan tek rock kökenli solisttir.

    Queen'in neden en iyi olduğu konusunda fikir sahibi olmak isteyenlere Live Aid 85'i şiddetle tavsiye ederim. Zira 30'a yakın grup ve sanatçının olduğu organizasyonda Queen sergilediği performansla,ki burada Freddie Mercury'inin hakkını teslim etmek gerekir, ertesi günü gazete manşetlerinde şu kelimelerle baştacı edilir : "Queen şovu çaldı".

    Opera ile rock müziği harmanlayan yegane rock grubu olarak Bohemian Rhapsody gibi yüzyılın en iyi şarkısına imza atmıştır. Buradaki opera,heavy metal ve hard rock harmanlaması zamanında müzik altyapısının tabu sayılan kurallarını altüst etmiştir. Şu an bile üstüne bu müzikalitede bir eser çıkmamıştır.Ayrıca 1991 yılında çıkardıkları Innuendo albümü ile aynı adı taşıyan Innuando şarkısı da Bohemian Rhapsody ile paralellik gösteren bir başyapıttır. Flamingo,opera ve rock karışımı yine köklerinden izler taşımıştır.Bunlar dışında We Are The Champions,We Will Rock You gibi şu an bile stadlarda ve muhtelif yerlerde marş niyetine çalınmaktadır. The Show Must Go On dillere pelesenk olmuş bir efsanedir.

    Kısacası Queen'siz bir müzik, kokusuz bir güle benzer.