Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Iron Maiden

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

30 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
09.05.2016 13:31 son işlem tarihi takip etme takip et

selfie uğruna ölüm

Yine selfie denen sonradan görmeliğin ne kadar sinir bozucu olduğunun başka bir kanıtı olan yürek burkucu olay. Ne oldu çektirdiniz selfieyi? Ünlü oldunuz mu bari ? Ününüz de bu kötü haber olmalı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz zira.

19.02.2016 17:41
  1. tılsım

    Stephen King'in sizi başka diyarlara götüren harika romanı. Peter Straub ile beraber yazmıştır. Devamı Kara Ev'dir.Paralel evrenler ve büyülere meraklıysanız sizi bambaşka evrenlere götürür. Fakat çok kalın bir kitap olduğunu da belirtmek gerek.

     
  2. Doğal maden suyu

    Kalsiyum,magnezyum başta olmak üzere içinde çeşitli mineraller barındıran iyi su. Fakat sodyum oranı fazla olduğundan aşırı tüketilmemeli. Özellikle tansiyon hastaları dikkat etmeli.

     
  3. her söze muhalif arkadaş

    Hep ben çok bilirim psikolojisi ve üstünlük kompleksinin bir tezahürü olan bu tiplere birşey anlatmaya çalışmak yapılacak en büyük hatadır.Karşısındakine cahil gibi davranan bir cehaletin ürünüdürler.

     
  4. solculuk

    Türkiye'deki tatlı su solculuğuna dönüşmüş bir akımdır maalesef. Anti-devlet çerçevesinde bir tanım olarak yer almış,kendi değerlerinden uzaklaşarak yozlaşmış ve terör propogandasına kurban edilmiştir. Şu anda yapılan sol görünümlü Kürtçülüktür.Dolayısıyla kendi kökleriyle çelişen bir yapıya dönüşmüştür.Gerçek solcuları ve solculuğu tenzih etmek gerek tabii.

     
  5. nadir kişilik

    Farkı hemen anlaşılabilen orjinal insan tipi.