Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Iron Maiden

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

30 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
09.05.2016 13:31 son işlem tarihi takip etme takip et

steven seagal

filmlerinde sanatsallık ön planda olan şahıs. sanat dediysem de dövüş sanatı yani.

17.02.2016 17:13
  1. altyazılı film izlemek

    Filmin ilk dakikalarında "görüntüyü mü takip edeceğim yoksa yazıyı mı" şeklinde zorlanılan fakat daha sonra alışılan, dublaj yerine konulan, yabancı dilde izleme ve okumanın bütünsel olarak yapıldığı bir tercihtir. Eskiden bu şekilde tercih etmeme rağmen, artık nedense benim de bırakıp iyi bir dublajı alternatiflikten çıkararak ilk tercih durumuna geçirmem ile birlikte bıraktığım bir eylem durumunu almıştır. Fazla mı yorulduk ne ?

     
  2. saç dökülmesi

    Bir kere bulaşıldı mı artık kaçışın olmadığı moral bozukluğundan tutun da özgüven eksikliğine sebebiyet vererek insan psikolojisini de etkileyen,genellikle genetik bazen de tıbbi saç kaybı...Saç dökülmesinin nedeni dihidrotestosterondur.Bu yüzden DHT Blocker türünde ürünler işe yarayabilir. Son yıllarda saw palmetto ekstratlı haplar ve ürünler var.Ayrıca prostat ile bağlantılı olma durumu da var. Zira finasterid isimli prostat ilacı kellik tedaviisinde kullanılıyor. Lakin erkeklik hormonunu azaltıyor bunlar, o yüzden daha başka etkiler ortaya çıkabilir. Erkeklik mi saç dökülmesi mi ? Sözün özü bu duruma alışın beyler.

     
  3. selfie uğruna ölüm

    Yine selfie denen sonradan görmeliğin ne kadar sinir bozucu olduğunun başka bir kanıtı olan yürek burkucu olay. Ne oldu çektirdiniz selfieyi? Ünlü oldunuz mu bari ? Ününüz de bu kötü haber olmalı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz zira.

     
  4. koyun saymak

    uykusuzlukla ilgili olarak çözüm için başvurulan veya başvurulmasına dem vurulan bir yöntem. Kendimde uyguladığımda bir koyun çite takılıp düştü ve tüm koyunlar üzerine yuvarlanarak yumak oluşturdular. Sözün özü,yumak yumak bir yastık alın daha çok işe yarar. İyi uykular.

     
  5. çayı şekersiz içebilmek

    Çayın gerçek tadını almaktır ve sağlıktır. 2 kaşıktan 1'e düşürdüğümden beri böyle hissediyorum. Umarım o çay gün gelecek şekersiz içilecektir.