Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

pus@t

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

17 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
24.09.2015 00:34 son işlem tarihi takip etme takip et

yaşar nuri öztürk

bu ülkenin yetiştirdiği nadir ilim adamlarındandır. Kuran meali, kuranı anlama, şirke karşı savaş, Allah ile aldatmak deyince akla gelen ilk adamdır. hafız, ilahiyatçı, hukukçu, felsefeci, 5 dilde okuyup yazabilen, yüzlerce eseri olan ve hala üreten bir beyindir. "alo fatih" hadisesinden sonra, büyük kanallardan ambargo yemiştir. sokak tv deki söz ve ışık programından sonra şu an itibariyle ulusal kanalda kitaptan aydınlığa isimli programda dersler vermektedir. malesef aynı jargon ve çizgide olmayan bir kanalda dahi olsa kuranı anlatması, anlatabiliyor olması sevindirici. Allah selamet versin. "senin o kafandaki takke, sarık dindarlık alameti oluyor da, madende çalışan işçinin, o ışığı doğru düzgün çalışmayan kaskı niçin dindarlık alameti olmuyor dinci herif" diyebilmiş adam.

02.08.2015 12:01
  1. yunus emre aşkın yolculuğu'dizisi

    ete kemiğe büründüm yunus diye göründüm. dediği iddia edilen şahsın masalını anlatır dizi. ilginçtir bu sözü hıristiyanlar hz isa ve papazlar için, mekke müşrikleri putları için söyleyince sapık oluyorlar ama bizim yunus söyleyince hak oluyor. yunusu daha sonraları, cennet cennet dedikleri ile başlayan şiirinde, kendisine verilen(!) cenneti de elinin tersiyle itecektir. belki de istemez yan cebime koy demenin alengirli şeklini denemiştir.

     
  2. salavat

    "salat etmeyi", "salavat getirme" olarak değiştiren emevilerin bizlere hediyesi. bu sayede, yardımlaşma, çalışma, islama ve müslümanlara destek olma şeklindeki fiiliyat yok edilerek, sürekli tekrarlandığında peygamberin şefaatine(!) erileceğine inanılan bir tekerleme haline getirilmiştir. Kurandan habersiz olmanın vahim sonuçlarından biri.