Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

pus@t

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

17 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
24.09.2015 00:34 son işlem tarihi takip etme takip et

Tasavvuf

şirkin islama sızış şekli.

06.09.2015 14:46
  1. Atatürk'ün mal varlığı

    hepsini toplasan bir tane gemicik etmeyecek mal varlığıdır. üstelik babadan oğula, gardaşa, falana feşmekana da kalmamış. doğrudan devlete, millete iade edilmiş mal varlığıdır. görene, köre ne!

     
  2. Tasavvuf

    şirkin islama sızış şekli.

     
  3. cuma hutbesi

    günümüzde kilise papazlarının pazar ayininde verdikleri sohbetten farkı olmayan uygulama. sevgi, merhamet, mahabbet, 23 nisan v.s. pek bir işe hatta hiç bir işe yaramadığı açık. zira memlekette 120 bin cami ve 250 bin diyanet personeli var.(imam müezzin kurs hocası memur vs.) buna rağmen, hırsızlıkta, dolandırıcılıkta, kayırmacılıkta, içki kumar ve bilimum kulvarlarda hep birinciyizdir hamdolsun. sadece bizde değil bütün islam ülkelerinde durum aynıdır.

    esasında cuma, mahallelinin sorunlarının giderildiği, hutbe verene soru hatta hesap sorulduğu, ihtiyaçların halledildiği, insanların en azından birbirlerinin yüzüne baktığı, dua ederken ne denildiğinin anlaşıldığı bir haldeyken malesef emeviler sonrası bu hale gelmiştir. hatta emeviler öncesi hutbe, namaz sonrası iken, milleti daha fazla camide tutup uyutabilmek için emeviler döneminde namaz öncesine alınmış, hutbenin dinlenmesi de farz haline getirilmiştir. sıkıysa dinleme. sonrasında da 2 rekat olan cuma namazı 16 rekata işin iyice cılkı çıkarılmıştır. şükür ki elimizde Kuran var. şükür ki Kuranda, Resullerin siyeri var. şükür ki okuyan müslümanlarımız var.(!)

     
  4. cinlerin musallat olması

    her dinde mevcut olan en eski inanışlardan biri. bu absürd anlayış yazık ki hala devam ettirilmektedir. tabi ki bu inanış üzerinden para kazanılması bunda ana sebeptir. cinci hocalar, üfürükçüler, çin çıkarıcıları, cinlerle evlenenler, cinlerden istihbarat orduları kuranlar, vs. hasılı bu konunun baya bir sektörü oluşturulmuştur. yine hollywood film sektöründe de cin, şeytan çıkarma ana senaryolardandır.

    çoğu peygamberde olduğu gibi, hz muhammedin de tebliğe başlaması sonucu aldığı ilk tepki "cinlenmiş"(mecnnun) olduğudur.

    bizim cahil kesimde de, psikolojik sorunlarla boğuşanlara hemen cinlenmiş yaftası yapıştırılır. kısaca küçükken kendisiyle korkutulan öcü, büyüyünce cin halini almıştır.

    cinlerin musallat olması diye bir şey yoktur. psikolojik sorunlarınız var ise doktora gidiniz. çoluğunuzun, çocuğunuzun, yakınlarınızın psikolojik sorunları var ise doktora gidiniz. cinlerle irtibatta olduğunu iddia eden cinci sahtekarlara değil.

     
  5. bi'r-i maune faciası

    peygamberin gaybı bilemeyeceğine dair örneklerden biri. hadis-i kutsiciler ve benim şeyhim her şeyi bilirciler öğrensin.