![]() Türkiye'nin memur portalı |
![]() ![]() ![]() |
zorbalıktır.
tamam anladık, toplum sağlığını iyileştirmeyi amaçladınız, sağlığa zararlı sigara alışkanlığından insanımızı kurtarmaya çalıştınız, iyi niyetli olduğunuzu anladık da
zam üzerine yapılan zamlar çakallığa, mahrem alanlarda bile yasaklar koymanız zorbalığa dönmeye başladı.size ne arkadaş, otomobil kamuya açık alan mı yasak koyuyorsun. vatandaş arabasında isterse sigara içer isterse pantolonunu çıkarır tişört altında külotla seyahat eder, otomobil içinde sigara içerek kimin hakkını gasp edebiliriz ki?
not:sigara kullanmayan spor
trafikte iletişimin önüne geçmek için uygulanan önlemler silsilesinden biri. trafikte telefon kullanamayan bir grup arkadaş dumanla haberleşmeye başlamış bunu gören devlet büyüklerimiz de basmış yasağı. sigara içenlerin kellesi tam olarak ne zaman vurulacak?
sigara kullanmayan kişiler için güzel bir sebep.
sen içmiyorsun ama aracı kullanan ailen ya da başkası bir şekilde içiyor ve sen o nikotini içine çekiyorsun. ülkemizde en çok zararı da pasif içicilerin gördüğünü düşününce çok da mantıklı bir hareket.
üstelik sokak da içilmesine de karşıyım. yolda yürüyorsun ve önündeki kişi, duman üflüyor. ondan sonra ya duruyorum ya da yavaşlıyorum, sigara içen kişi uzaklaşsın diye. içmeyen kişilerinde düşünülmesi gerekiyor.
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2025 MN Yazılım |