Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
ali palabıyık denen tetikçi eyyamcı hakem müsveddesinin atandığı maç. terim işi sıkı tutuyor. bu sene ligin başından başladı sağlam atamalar yapmaya.
fenerbahçe taraftarının zor geçen maçlarındaki ali palabıyıkın yöneteceği maçtır. Fenerbahçe taraftarı kadar olayı başka yere çeken kendi işlemiş olduğu suçu bir başkasına yükleyen, kendi gündeminden çıkarıp bir başkasının sırtına yükleyen bir grup görmedim. yetiş ya alinizi ne çabuk unuttunuz da terim işi sıkı tutuyormuş peh peh peh.
biz neymişiz be abi a a a
kendi lehine yapılan hataları görmeyip başkası adına bu kadar algı yapan, her zaman adaletin değil ayrıcalığın peşinde olan, genel olarak konuşuyorum bu kadar yüzsüz bir camia görmedim. yıllarca bedavadan şampiyonlar ligine gönderildiler hakem hatalarının kralı onlara yapıldı ama sorsan hala mağdurlar.
ali palabıyığın yönettiği son 5 maçı kazanamımış fenerbahçe. geçen seneki iki trabzon maçını da katletmiş, gs lıların algı yaptığı kadıköydeki derbi maçta fenerin golünden önceki faulü ya da topalın ikinci sarısını söylerler ama diagnenin kendi bacağına takılıp düşmesine kırmızı verilmesini, belhandanın sarısı varken yaptığı faulleri ve atılmayışını söylemezler..
hafta sonu terimin öğrencisinin yine kendisi adına elinden geleni yapacağı,fenerbahçenin yaptığı en ufak faülü çalıp galatasaraylılar için sertlik ve kart dozajını olabildiğince tolere edeceğini düşünüyorum.
tanım: devlet tiyatrolarının beklenen oyunlarından biri.
seyirci olmazsa böyle olacağı belli olan maçtır. zevksiz maç.
Penaltıya alışmış fenerbahçe taraftarının "bir pozisyona" penaltı istemeleri ne kadar da saçma ve yüzsüz. Bu arada Fenerbahçe'nin aleyhine net kırmızı kart verilmedi. Maçta son adam olan Tisserand'ın eliyle almasa Falcao gibi dünya çapındaki futbolcu o golü atması an meselesi idi. Ama ne yaparsın işte yetiş ya ali...
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |