Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2021 yılbaşı sokağa çıkma yasağı

paylaş araştır

 

  1. 31 aralık gecesi ve 1 ocak 2021 tarihlerinde uygulanmasına neredeyse kesin gözüyle bakılmakta olan kısıtlamadır.gerçi zaten şu an da eğlence mekanları kapalı ama yine de olması gereken kısıtlamadır. ne olur ne olmaz bizim insanımıza belli olmaz.

     
  2. olması gereken yasak.

    yapmayın dendikçe sürekli yapmak için can atıyoruz. gizli doğum günlerini, eğlence yerlerini polis baskını ile öğreniyoruz. yasak kelimesi insanları heyecanlandırıyor bence, yakalanmanın stresini falan yaşamak istiyorlar anlaşılan. aslında bir güzel dayak atacaksın, ceza çözüm değil.

    bin nasihat bir musibetten yeğdir diye boşuna dememişler.

     
  3. #2imi hindistandaki gibi maske takmayana, yasak olan mekanlarda bulunanlara ve yasaklı eylemler yapanlara kırbacı vurdukça akılları başlarına gelecek aslında.-gülücük-

    tanım:kesinlikle uygulanması gereken yasaktır. saatlik de değil 48 saat boyunca tüm gün. ama 31 aralık perşembeye denk geliyor o gün mesai var o yüzden 31 aralıkta akşam saatlerinde başlar yasak başlarsa.

     
  4. umarım olur dediğim yasak...zaten evden çıkmıyordum benim için pek de bir değişiklik olmayacak gibi...yasağa uymayanlara çok ciddi yaptırımlar uygulanmalı yoksa bu gece particilerinin önünü kesemeyiz...bence bu kişilerin kimlik bilgileri alınmalı ve hastalık durumunda tedavi edilmemeli...sonuçta bu durumu ciddiye almayıp hem kendilerini hem çevrelerini tehlikeye atıyorlar başka hastaların tedavi hakkını almasınlar bari...eğlene eğlene gitsinler diğer tarafa...

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.