Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2016-2017 turgay şeren sezonu

paylaş araştır

 

  1. 19 ağustos 2016 günü, Adanaspor-Bursaspor maçıyla başlayacak olan futbol sezonu.

    bu fazlasıyla kalitesiz kokan ligi özledik valla.

    bjk favori görünse de şu aşamada, muhtemelen cl'de fazlasıyla yıpranacaktır, fb'de ise halen bir teknik direktör belirsizliği var. o yüzden Dursun'a rağmen biz durmayacağız ve 1. bitireceğiz diye düşünüyorum(en azından düşünmek istiyorum).

    ersun Yanal'ın Trabzon'un da sürpriz beklemek lazım tabi.

    düşecekler için ise bir fikrim yok ama gönlüm Kasımpaşa, Osmanlı ve başakşehir'den yana.

     
  2. daha güçlenmiş kadrosuyla (1 forvet transferi ya da gomez lazım) beşiktaş'In bir adım önde olduğu ligdir. çok fazla sarı spekülasyonlarına takılmaya gerek yok zaten. saha dışında aktif olmadıkları takdirde ligin ne olacağı bellidir.

     
  3. Fenerbahçe'de teknik direktör ve oyun sistemi belirsizliği var üstelik yıllardır en iyi oldukları bek oyuncularını kaybettiler

    Galatasaray hücum anlamında kuvvetli bir kadro kurdu ancak ortasahada alternatifsiz ve defans bölgesindeki bireysel ve sistemsel sorunları çözemediler, teknik direktörleri kapalı kutu

    Beşiktaşın geçen seneki en önemli 4 futbolcusu atiba oguzhan sosa ve gomez, bu 4'lü gomez haricinde şuan itibariyla korunmuş durumda, sağ ve sol bekte kaliteyi üst düzeye çıkardılar, oturmuş ve oyuncular tarafından ezberlenmiş bir oyun sistemi var, rakiplerine göre teknik direktör avantajı da var, şu an için sorun gomez in dönmemesi ve geçen seneki stoper sorununun çözümemesi gibi duruyor.

    Sonuç olarak Beşiktaş bu sene şampiyonluğun mutlak favorisi

    Ayrıca Osmanlıspor bu sene sürpriz işler yapabilir.

    Düşüncelerini akla getiren sezondur.

     
  4. türkiyede futbolun asla sadece futbol olmadığını,yıllarca çeşitli güçleri arkasına alan galatasarayın nasıl şampiyon yapıldığını,geçtiğimiz yıl fenerbahce olmasın inadı uğruna beşiktaşın açık açık nasıl şampiyon yapıldığını gördükten sonra hiç te ilgimi çekmeyen, hakem kararları,bağlı kurulların disiplin kararları ile adaletin a sının olmadığı futbol ligi.

    bu yıl beşiktaşın sırasını savdığı için sıranın galatasarayda olduğunu düşünüyorum. malum 200 trilyonluk vergi borcu nasıl bir anda 20 trilyona indirilir,devlete karşı bütün görevlerini yerine getiren fenerbahceye nasıl vergi cezası kesilir,bunun üzerine nasıl galatasaray - o kadar oyuncu satmadığı halde - 13 milyon euroyu bulan transfer yapar gibi sorular akla geldikçe iyice mide bulandırıcı hal almıştır.

    beşiktaşlılara da geçen yıl meteyle,halisle,göçekle,çakırla aldıkları bedava penaltıların verilmeyen kartların tadını iyi çıkarmalarını tavsiye ediyorum.çünkü bu yıl zerresini göremeyeceklerini düşünüyorum.bir fenerbahceli olarak lig tv alıp ta bu döngüye para aktaran ya kör fanatiktir ya da saçacak çok parası vardır.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.