Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2016-2017 euroleague sezonu

paylaş araştır

 

  1. uzun ve yorucu bir sezon olup her an herşeyin olabileceği, sürqriz yenilgilerin alındığı sezondur. yukarıdaki takımların birbirleriyle oynadığı 16.hafta sonunda

    cska 12-4

    r.madrid 11-5

    olympiakos 11-5

    baskonia 11-5

    Fenerbahçe 10-6

    pana 9-7

    sıralaması oluşmuştur.

    fikstüre bakıldığında fenerbahçenin bu takımlardan sadece real madridle sondan bir hafta önce deplasmanda oynayacak olması eğer diğer dış saha maçlarını kazanması durumunda ciddi avantaj getirecektir.

     
  2. dün oynanan maçlardan sonra panathinaikosun ilk 4 için ciddi anlamda hem performans hem de moral olarak uzaklaştığı ve kızılyıldızın deplasmanda maccabiyi yenerek ciddi play-off adayı olduğunu gösteren sezondur.

    oyuncular için çok zor ama izleyenler için gerçekten zevkli bir sezon.

     
  3. 18.haftanın sonunda cska,real madrid ve olympiakosun ilk 3 te yer aldığı baskonianın aldığı yenigiyle birlikte fenerbahce ile sayılarının eşitlendiği, pananın ise aldığı yenilgi ile arkadan gelen daçka vekızılyıldızla eşitlendiği çekişmeli sezon.

     
  4. yine bir çift maç haftasında ilk gün oynanan 5 maç sonunda zirveye oynayan cska ve baskonia nın sürpriz şekilde kaybettiği, fenerbahçenin ise zorlu deplasmanı kayıpsız geçtiği sezon.

     
  5. dün akşamki maçlardan sonra iyice karışık hal alan sezon. cska nın zalgiris mağlubiyeti, olympiakosun sürpriz ea milanı yenilgisi fenerin şansını bir tık daha arttırdı. real ise yine biraz hakem desteği,biraz balıyla kazanarak zirveye ortak oldu.

     
  6. liderin el değiştirdiği ve ilk iki sıradaki takımların bu hafta kader maçlarına çıkacağı sezon.evimizde cska yı yenmemiz durumunda diğer sonuçların hepsi bize yarayacaktır.

     
  7. dün biten 23.hafta maçları sonunda real madridin liderliğini,cskanın ise ikinciliğini devam ettirdiği, fenere bilenip önüne gelene yenilen daçkanın şu an için play off dışı kaldığı sezon.

     
  8. türk takımlarının yanlış hatırlamıyorsam bu yıl ilk kez 4 te 4 yaptığı sezon.gs içerde real madridi yenerken, efes dışarıda unics kazanı, daçka evinde pana yı yenerken fenerbahce ise deplasmanda zalgirisi yenmeyi başardı.

     
  9. normal sezonda son 5 haftaya girilirken ilk dörtlünün neredeyse garanti olduğu ama geri kalan 4 play-off koltuğu için birçok adayın olduğu ve son maça kadar heyecanın taşınması muhtemel sezon.

    fenerbahçenin kendi evinde baskoniaya kaybetmesi hem baskoniayı havaya soktu hem de fener için ilk üçe girme şansını iyice azalttı.

    real Madrid 19-6

    cska 19-6

    olympiakos 18-7

    Fenerbahçe 16-9

    baskonia 14-11

    kızılyıldız 14-11

    panathinaikos 14-11

    Anadolu efes 13-12

     
  10. geçen hafta 4 te 4 yaptıktan sonra bu hafta 4 te 0 çektiğimiz sezon. son 5 haftaya girilirken işler iyice karıştı. efes saolsun evindeki bu tip maçları alamayarak kendi ayağına sıkmaya devam ediyor.sonra gelip bize köpek gibi saldıracaklar.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.