Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2016-2017 euroleague sezonu

paylaş araştır

 

  1. CSKA nın efesi zor da olsa yenerek 3/3 yaptığı sezon.daçka ise unics kazanı deplasmanda yenerek 2.galibiyetini aldı.efes fikstür mağduru,zorlu maçlar arka arkaya gelince 3 te 0 la başladılar.

     
  2. hafta içimizin güzel geçmesine sebep olan basketbolun avrupadaki en iyi organizasyonunun bu yıl ki sezonudur.

    eyyamcı,skora göre,aldığı talimatlara göre maç yönetip sağda solda küçük dağları ben yarattım havasında dolaşan insanları gördükçe insan gerçekten futboldan soğuyor..

    sezon başında bir takım şampiyon ilan ediliyor ve tüm sezon tüm resmi kurumlar o takımı şampiyon yapmak için -takımın gücü olmasa bile-var gücüyle çalışıyor.. bu takım hiçbir zaman fenerbahce olmuyor tabi ki.zaman zaman yarışta tutulup fenerbahceli taraftarların da ilgisini çekmek için yapılan eyyamlar hariç elbette.

    Basketbola gelecek olursak şu ana kadar cska moskova ve fenerbahce oynadıkları 4 maçı da kazanan takımlar.unics kazan ve galatasaray ise şu ana kadar galibiyeti bulunmayan takımlar. darüşşafaka,maccabi,milano,kızılyıldızipanathinaikos gibi ilk 8 içinde yer almak için tüm gücüyle mücadele eden sağlam takımlar da mevcut.yeni format oyuncular için oldukça yorucu olabilir ama taraftarlar için oldukça keyifli.

     
  3. Cska nın liderliğiyle devam eden ama biraz zorlanınca hakem desteğini aldığını gördüğümüz sezon.

    Ama genel anlamda zevkli mücadelelere sahne olmaktadır.

     
  4. formatın değişmesiyle birlikte bir çok takımda sakat oyuncuların sayısının iyice arttığı ve yavaş yavaş isyan bayrağının yükseldiği sezon.

    bogdanovic haftalardır yok, navarro, doellman, ponkrashov zaten yoktu, son hafta gist,de colo, goudelock gibi yıldız isimlerin de sakatlığı eklendi.

    bu arada daçkanın yenmesiyle namağlup takımın kalmadığı sezondur.

     
  5. ilk yarının bitmesine iki hafta kala cska ve diğerleri şeklinde sırlaaması olan sezon. cska tek yenilgisini daçkadan alırken arkasındaki real madrid,baskonia,fenerbahce,olympiakos gibi takımların ise 4 yenilgisi var ve herkes birbirini yenebilecek durumda.

    cska 1 yenilgi (Darüşşafaka)

    real madrid 4 yenilgi (cska,fenerbahce,darüşşafaka,baskonia)

    baskonia 4 yenilgi (cska,olympiakos,zalgiris,ea milano)

    fenerbahce 4 yenilgi (panathinaikos,maccabi,unics kazan,baskonia)

    olympiakos 4 yenilgi (real madrid,cska,galatasaray,maccabi)

    panathinaikos 5 yenilgi (anadolu efes,real madrid,cska,olympiakos,barcelona)

     
  6. Maalesef bizim için o sene olmayacak olan sene.

     
  7. Bugünkü maçlarla çok değişik hal alan sezon.tamam bizim alacak oyuncu kalitemiz yok ama rakipler de bize ikram etmeye niyetli heralde. Dünkü daçka yenilgimizin ardından bugün de real yenildi e Olympiakos ta brose deplasmanında fark yiyor.yarın da biz yenileceğiz ama en azından rakipler de kaybetsin ki ara açılmasın.

     
  8. geçen hafta aldığımız cska galibiyetiyle yukarıda tam 5 takımın ikincilik mücadelesi verdiği sezon. en kötü ihtimalle ilk 4 e girme yarışı çok çetin geçecek. real Madrid-oly-pana-fener ve baskonia ikincilik için çok çetin mücadeleye girişecekler.ikinci yarı fikstür avantajı bizde sayılır, baskonia ise çok deplasmana gidecek onları bu 5 takımın arasında en sona koyabiliriz.

     
  9. bizi pek alakadar etmeyen sezon.

    seneye de almayacaklar.

     
  10. geçtiğimiz sezon binbir zahmetle euroleague e katılmak için bizim eurocupımız varcı erginin ve taraftarlarının çabaladığı ama bu sezon son sıradan kurtulamayan takımın da yer aldığı sezondur. içeride panayı,baskoniaya falan denk getirirlerse pek müteşekkir olacağız kendilerine.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.