Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

12.12.2016 antalyaspor vs fenerbahce maçı

paylaş araştır

1. yektanın attığı golle antalyanın 1-0 öne geçtiği maç. bu jeneriklik goller hep bizi buluyor anasını satayım.tabi ceza alanında ve çevresinde verilmeyen serbest vuruşların da etkisi yok değil. başkaları zorlanınca omzuna el değince cart diye penaltıyı alıp efendi şeref zırvalıklarından bahsediyorlar.

2. 72 de josefle çok net pozisyonun kaçtığı maç. yazık oldu güzelim ortaya, pozisyona.

3. ikinci yarı alpere yapılan net penaltıyı vermeyen hakemin, josefi de atması gerektiği halde atmadığı maç. ama atarsa kıyamet kopar zaten, beşiktaşlı oyuncuların alışkanlığı gibi oldu zaten bu her maç birine dalıyorlar.

4. 82 de sowla atılan nizami golü de cüneytin iptal ettiği maç. abv hepinizin neden ligi oynatıyorsunuz ki gidin beşiktaşa kupayı verin direk. hakem kılıklı karakter yoksunu eyyamcı herif.

iğrenç insanlar.

5. 7 dakika uzatmanın fenerbahçe'nin gol bulmasına yetmediği maç.

6. fenerbahcenin 1 gol 2 penaltısının verilmeyerek cüneyt çakıra 1-0 mağlup olduğu maç. sizin adaletinizin içine tüküreyim ben. şu golü beşiktaş maçında verme bakalım bi. peehh !

ben antalyasporla oynayacağız zannediyordum meğer beşiktaş derbisi hala devam ediyormuş.

7. gökhan gönülün omzuna dokunulduğunda penaltı çalan kurumun elemanının (kurum dediysem beşiktaş kulübü)alperin formasının açık şekilde çekilmesine penaltı vermediği, nizami golü iptal ederek eyyamda zirve yaptığı maç.

bu kadar eyyam yapınca tabi haliyle "efendi" oluyor adam.

8. hakemlik pek de bir şey bulunmayan maç.

tek kızılacak nokta 7 dakika uzatma ve Joseph'e verilmeyen kırmızı bence. penaltılar fazla ucuz olurdu, sow ise 10 numara gol atsa da kurala göre bariz faul, onu da geçtim pozisyon ofsayt zaten başta.

dick de dedi, kötü oynadık, böyle kazanamazdık diye. olay budur.

9. başlarına taş düşse beşiktaş'tan bileceklerini beyan ettikleri maç. hadi ama komik oluyorsunuz.

10. yıldırım demirörenin yeni bir oyun gösterisi olan katliam maç.

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.