Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

gökkçe

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

726 entry 326 konu hiç puanı yok
13.01.2016 14:18 son işlem tarihi takip etme takip et

özel harekat

Adındanda anlaşılacağı üzere özel olarak yetiştirilen, günümüzden örnek vermek gerekirse terör olayları sebebiyle alana indirilen güç.

Allah yar ve yardımcıları olsun.

14.10.2015 12:26
  1. miraç kandili

    son peygamber hz. Muhammed (sav) in Allah ile aracısız konuştuğu günü ifade eder. Müslümanlar tarafından özel bir gündür.

    Bu gün de HZ. muhammed (sav) in İslam dininin direği olarak tasvir ettiği namaz Allah tarafından emrolunmuştur. Müslümanlar bugünü bolca kaza ve nafile namazlar kılarak geçirirler.

    kandil simitleri yapılıp dağıtılır. sadece evler de değil pastanelerde de çokça yapılır ve özellikle bugün de çokça satılır.

    2015 yılının miraç kandili 15 mayıs cumayı 16 mayıs cumartesiye bağlayan gündür.

     
  2. gripken kulakların kaşınması

    alerjik haplar dışında çaresi bulunamayan, etrafta kulağa girebilecek ne varsa sokup karıştırmak istenen durum.

    burun tıkanması, 2 dakika sonra açılması, sağ tarafın tıkalı olup sol tarafın açık olması ya da tam tersi, bunu önlemek için sağ tarafa yatmayı denemek sol taraf tıkanınca sol tarafa dönmek ve bu sefer de sağ tarafın tıkanması, dönüp durmaktan bir türlü uyuyamamak bütün bunlara alışmıştık da kulakların kaşınması son noktaydı.

     
  3. ülkemizde ki ingilizce öğrenme sorunsalı

    erken yaşlarda ingilizce eğitimi başlamasına rağmen asla öğrencilerin yeterli seviyeye gelemedikleri eğitmenlerinde bunun farkında oldukları ancak radikal değişikliklerin yapılmadığı ülkemizin kanayan yarası.

    mesele teoriden pratiğe geçilememesidir. bunu halktan tutunda eğitmenlere kadar siyasilere kadar herkes bilmekte ama sorun çözülememektedir. fırsatı olan ve imkanı olan yurt dışına gidip öğrenmektedir.

    israil bombaları altında bir filistinli bir Türk gencinden daha iyi konuşuyorsa ciddi ciddi bu soruna eğilmeliyiz demektir. şahit olmasam inanamazdım ve arkadaşımın siz neden ingilizce konuşamıyorsunuz demesi karşısın da yerin dibine girmiştim. aslında sorunun cevabını biliyor ancak benden cevap istiyordu.

     
  4. Selman kayabaşı

    Boğaziçi üniversitesi fen-edebiyat fakültesi tarih bölümü öğrencisidir. okumaya can attığım birçok kitabın yazarıdır. gelecek vaat eden bir bireydir. İnşallah ülkemiz kıymetini bilir.

     
  5. galatasaray ın şampiyonluğa yaklaşması

    rakiplerinin puan kaybetmesinin yanında Trabzonspor'u yenseydi şampiyonluğunu ilan edecek olan takımın durumudur. galatasaray beşiktaş maçı çok önem taşıyacak ve ligi çok daha heyecanlı bir hale getirecektir. Trabzonspor'un emeğini de göz ardı etmemek gerekir diye düşünmekteyim.