Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

p.t.t

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

127 entry 4 konu hiç puanı yok
30.01.2023 20:48 son işlem tarihi takip etme takip et

Marka diye fazla para vermek

Ayakkabı ve elektronik eşyalar dışında bir ürüne sırf marka diye fazla para vermek fuzuli bir harcamadır nazarımda.3 gün sonra tabanı çıkan x marka ayakkabi yerine marka bir ayakkabi uzun vadede cok daha karlıdır.

30.01.2023 20:48
  1. Bir subay'ın Bülent Ersoy'a şemsiye tutması

    Oradaki ünlü ornek vereyim Sezen Aksu olsa subaya bir tepki gosteren olmayacakti,Buradan anlasiliyor ki problem Bulent Ersoy'da lakin bunda büyütülecek bir olay var midir,bence yoktur.Kişinin Servetini Tsk'ya bagislayacagini beyan etmesi de ayrica takdire şayandir.

     
  2. cem yılmaz'ın son gösterisi

    cm101mmxi fundamentals ile Cem Yilmaz isi zirvede bırakmıştır.Son gosterisinde Ata Demirer'e giydirmeleri ve ettigi bol bol kufurler disinda hatirlanacak pek birsey yoktur.

     
  3. cacıki

    Yunanlilarin sahiplendiği(çaldığı) onca yemekten birisi.Adamlar yeni isim bile uretmeden tum mallarimiza konmuslar. Moussakka,dolmades de bunlara bir ornektir.Bu yemeklerin Turkçe'sini yazmaya bile gerek yok anlasılmıştır.

     
  4. sinemisre

    Kaleminin gücü,genel iletilerden anlaşılan,sözlüğün büyümesi için bu tarafta da birşeyler karalaması gereken suser.

     
  5. moonbow

    Bir editor olarak uyelerin anlık sıkıntılarını,telaşelerini dinleyip içine ata ata balon balığı gibi şiştigini dusundugum Guzin Abla kivaminda bir insandır. Ayrica Edite Hanim'in 90lar Turkce popuna da ayri bir ilgisi vardır.(swh)