Memurlar.Net |
Yazdırma Seçenekleri :
Renkli Yazdır
Siyah Beyaz Yazdır
Resimleri Gizle
|
https://sozluk.memurlar.net/konu/uefa-takimlariyla-sampiyonlar-liginde-oynamak/ Yazdırılma Tarihi : 04 Ekim 2023 Çarşamba 20:49 |
2 senedir beşiktaşın yaptığı iş. sonra da şl de oynuyoruz diyorlar. Monacolu portolu şl grubu mu olurç
bahsi geçen takımların daha önce şampiyonlar ligi finalinde karşılaştığı için pek de geçerli olmayan argüman. fazla detaya gerek yok şimdilik.
fenerbahcenin genellikle tam tersini başardığı durum.
fenerlilerin rüyalarında bile göremeyeceği takımlara karşı dişe diş oynayan beşiktaş'a çamur atma durumu.
uefa da manchester united ı yenen fenerbahceye, şampiyonlar liginde dinamo kievi yenemeyen 3. lerin kompleksini gösteren başlık.
türkiye Kupası'nda bile mücadele edemeyecek derecedeki mahalle takımlarıyla, ova takımlarıyla sözde avrupa Ligi'nde oynayıp eklenmekten iyidir.
sarı kıskançlığını Son derecede yansıtan tutarsız başlık. ona bakılırsa beşiktaş da manchester United denen takımı hem şampiyonlar Ligi'nde hem de deplasmanda yendi. eee ne olmuş yani?
şampiyonlar liginin kalitesinin giderek düştüğünü gösteren, alakasız takımların şampiyonlar ligine sürekli gönderilmesi sonucu ortaya çıkan durum.
Köy takımına içeride dışarıda ezilen ağlak sarışınların söylemi.
ondan sonra adı şampiyonlar liginde başarılı olduk olan durum. yahu millet city ile Napoli ile aynı grupta oynuyor kadrosunun yarısı dağılmış Monaco ne porto ne yaw?
Beşiktaş'ın her galibiyetinden sonra güncellenen başlık.
ortamlarda cekememezlik yok dersin kim ne bilecek.