Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

televizyon

paylaş araştır

 

  1. İnsanları kendine bağımlı hale getiren hergün en az 2 dizi izleten.Gerekli olduğu kadar gereksiz şeylerle dolu iletişim aracıdır.

     
  2. İnsanları etkisi altına alan sihirli kutu. Hem insanlara gerçeği gösteren, hem de hayaller alemine daldıran farklı bir boyut.

     
  3. tüplü başlayıp yoluna led olarak devam eden teknoloji.

     
  4. insanları rahatlatan heyecanlandıran stres attıran bir kutudur.

    evinizde rahat rahat oturup izlerken insanlara milyon dolarlar kazandırırsınız.

     
  5. herkesin izlediği ama aptal kutusu olarak ta adlandırılan kutu.

     
  6. günümüzde her evde muhakkak olması gereken, moral bozucu haberler, zengin-fakir ilişkilerinin anlatıldığı diziler, seslerinden çok bedenleri ile öne çıkmayı amaç edinmiş şarkıcıların klipleri, ilk defa yayınlanan filmler, ilginç belgeseller ve reklamların gösterildiği bir ev eşyası.

     
  7. artık hayatımdan tamamıyla çıkardığım elektronik alet.

    ne kadar kıyaslanamayacak gibi görünse de özellikle internetin hayatımıza girmesinden sonra bence etkisini kaybetti.

    haberleri haber ya da gazete sitelerinden takip edebiliyoruz. maç ve film izlemek için zaten alternatif yollar mevcut. üstüne bir de sözlük var, daha ne olsun.

    internet in, television out.

     
  8. hayatımızın bir parçası olan, elektrikler gittiği zaman yokluğunu aşırı bir şekilde hissettiğimiz, evdeki ailemizden çok tv programlarına zaman ayırmamıza sebep olan, aile bağlarını gevşeten, beyinleri uyuşturan ev eşyası.

     
  9. her evin olmazsa olmazı olan görüntülü ve sesli olarak izlediğimiz film,dizi,müzik,belgesel gibi yayınları takip etttiğimiz teknoloji harikası elektronik alet.

     
  10. ilk çıktığı yıllarda kitlesel bilgi aktarma aracı olarak bir çok alanı derinden etkilemiştir. bu alanlardan en önemlisi ise eğitimdir. televizyon ile uzaktan eğitim yeni bir boyut kazanmıştır. günümüzde daha çok eğlence aracı olarak görülmekte, ayrıca toplumsal ve ahlaki bozulmanın kaynaklarından biri olduğu düşünülmektedir.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.