Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
süper vaatlerdendir. Artık memur oylarının nereye gideceği bellidir.
Hay gidi hey memuru enflasyona ezdirmeyeceğiz denilip 2+2 verilen zamanları da gördük
Ben Bay Kemal Geliyorum
Evet ben başlık açacaktım bende önce davranmışsınız. Bence süperden ziyade olması gereken vaatlerdir. Geçte olsa muhalefet en azından memurları görmeye başladı. Muhalefeti belki de müstakbel iktidarı ne kadar sıkıştırırsak ,İnstagram youtube vs. bilimum ortamlarda yorumlar yazıp halimizi dile getirirsek o kadar görünür oluruz. Muhalefet memurları dile getirdikçe iktidar daha fazla ciddiye alacak memurları.
Seçim öncesi klasik vaatler,hepsi de uçuyor maşallah,sağı solu oy almak için iyi parenda atıyorlar,inandık mı!!! hayır tabiki,hiç birine inanmıyorum,hiç bir hükmü yok bu vaatlerin tarafımca.
yeni bir kazanım olmayıp memur eski haklarına kavuşacaktır. memur iktidara mı veriyordu ki şimdi versindir diğer yandan. İktidarın oy tabanı sürekli sosyal yardımlarla yaşayan 8 milyon x 4 kişilik aileleri ve iktidarın beslediği üst tabakadır.Bir de belediyelerdeki partili personel tabiki... Memurları çoğunluğu dayak yiyen sağlık çalışanı ve öğretmenler olarak düşündüğümüzde memur iktidara oy veriyor demek fazla iyimserlik olur.
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |