Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

5816 Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun

paylaş araştır

 

  1. Menderes zamanında heykellere zarar verilmemesi için çıkarılsa da sonraki zamanlarda hakimlerin kemale tenkidi bile suç sayarak zulmettiği kanun.

    21.yy'da olmaması gereken bir kanun

     
  2. ihtiyaç duyulması memleketin vehametini gösterir yasadır. kaldırılsın mı yoksa bırakılsın mı konusu değildir esas meselesi. Bir milletin fikirleri değil kimlikleri tartıştığının göstergesidir.

     
  3. Menderes gibi beceriksiz ve boş beleş bir adamın ülkeyi yönetemeyince ;

    kurtar beni atam diyerek çıkardığı kanun.

    atatürk ün ve yolundan gidenlerin bu yasaya ihtiyacı yoktur.

     
  4. Zulüm kanudur.Dayanak noktası haline getirilip resmi tarihin yalanlarını dile getirenlere,putsevicilik yapmayanlara zulüm yapılıyor.Bir an önce kalkmalı tarih kitapları yeniden yazılmalıdır.

     
  5. bir an once kalkmasi gereken kanun.resmi tarihin yalanlarini tarih diye ogretiyoruz cocuklarimiza.bu yuzden kendi tarihine ,kendi milletine bu kadar dusman baska bir millet yok.bu dunyada esi benzeri olmayan bu koruma kalkani kaldirilmali,belgelerle hersey acik secik konusulmali

     
  6. genel olarak herkesi ilgilendiren tck 125'inci madde var iken tck'ya 299'uncu maddeyi koydurarak hukuka aykırı işlem yapanları engellemek dururken, türkiye cumhuriyetini kurmuş, bugünkü hür ve demokratik bir ülkeyi bizlere bırakarak hakkın rahmetine kavuşmuş bir kişiye saygı duyulması bakımından çıkarılmış bir kanunu kaldıralım diye zırlayanları gösteren konudur.

    m. kemal atatürk'e ait bir kanun var diyerek hukukun bağımsızlığına darbe yaparak kendi emellerine, çıkarına kanun maddesi (299'uncu) eklemek ancak akp'nin yapacağı iştir.

    ayrıca; doğru dürüst türkçe kelimeleri yazmaktan aciz insanların, m. kemal atatürk'e ait ne varsa ağzına alırken besmele çekmesi gerekir.

     
  7. kaldırılması yönünde 3 ay önce açtığım ,ama memurlar netin bekleyip bekleyip dün sildiği konu...

    bunların yaptığı iş bu kadar olur

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.