Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

31 ilde sokağa çıkma yasağı

paylaş araştır

1. daha önce giriş çıkışları yasak olan 31 ilde bugün 24 itibariyle iki gün boyunca sokağa çıkma yasağı uygulamasına geçilmesi.

şuanda haberleri izliyorum ve bu şehirlerde yaşayan insanlar marketlere, fırınlara hücum etmiş durumda. sosyal mesafe denilen şeyin yok olduğunu da görmüş oluyoruz. sanki yıllarca sokağa çıkma yasağı varmış gibi bir panik var insanlarda, gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum.

ve açıklamalarda fırınların açık olduğunu söylediler, gezici araçlarla ekmek dağıtımı yapılacak deniyor ama insanlarda bir telaş.

2. degisik bir milletiz. bana evde yat dedikleri yasak.

3. büyükşehirlerde hayatın felç olmasına sebep olan trafiği kilitleyen, marketlerde,büfelerde,fırınlarda ve alışveriş yapılabilen tüm dükkanlarda kuyruk oluşturan kalabalığa sebep olan yasaktır.

sanırım hafta sonu yasak olmasa ve millet pikniğe gitse virüs bu kadar yayılmazdı.

4. virüsün daha çok yayılmasını sağlayan uygulama.2 günlük yemek herkesin evinde vardır,bu kadarda saldırılmaz ki .yazık onca emeğe,masrafa.

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.