Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
en iyi saç ve makyaj tasarımı
Coming 2 America
Cruella
Dune
The Eyes of Tammy Faye
House of Gucci
en iyi kostüm tasarımı
Cruella
Cyrano
Dune
Nightmare Alley
West Side Story
en iyi animasyon film
Encanto
Flee
Luca
The Mitchells vs. The Machine
Raya and the Last Dragon
en iyi ses miksajı
Belfast
Dune
No Time to Die
The Power of the Dog
West Side Story
en iyi özgün şarkı
King Richard
Encanto
Belfast
No Time to Die
Four Good Days
en iyi kısa film
Ala Kachuu ? Take and Run
The Dress
The Long Goodbye
On My Mind
Please Hold
en iyi belgesel
Ascension
Attica
Flee
Summer of Soul
Riding with Fire
altın kürede öne çıkan film, the power of the dog olmuş, genelde oscar bu ödüllere paralel gider, bakalım
adaylardan the power of the dog, don't look up, belfast ve the tragedy of macbeth i izledim
içlerinden oyunculuk anlamında ödül alan olur mu çok emin değilim
belki benedict bey alır bir de aynı filmde yardımcı oyuncu olan çocuk, ayrıca dont look up bence bişeyler almalı kesin
Diriliş nasıl ki leonardo di caprio oscar alsın diye yapılmış bir film izlenimi yaratmışsa, the power of the dog da benedict cumberbatch en iyi erkek oyuncu ödülü alsın diye yapılmış gibi olmuş ancak gayet de güzel ve yerinde olmuş. Favorim ve öngörüm power of the dog'ın aday gösterildiği dalların çoğunda ödülü kucaklayacağı yönündedir.
dirilişle ikisini kıyaslayamam kesinlikle diriliş açık ara daha iyi bir filmdi
açıkçası benedict den değil yardımcı erkekten beklentim alması yönünde, izlediğim filmler içinde denzel washington ın oyunculuğu bence benedict i geçer ama daha önce dediğim gibi altın küre ödülleri genelde ipucu oluyor ve the power of the dog bayağı ödül almış o törende
#31yv ayrıca being the ricardosu izledim, maddeyi düzenlemeye kalktım ama hata veriyo malesef
dont't look up ödül almadı hayal kırıklığı yaşadım
jessica chastain ve will smith kesinlikle hak etmiş ödülü,beni bu alanlarda yanıltan altın küre ödülleri oldu, gerçi orda nicole kidman a verilmiş ödül ama nicole kidman ın öyle ödüllük bir performansı olmadığı için ben penelope alır demiştim ama tutmadı
yardımcı erkek oyuncuyu kesinlikle power of the dogdaki küçük manyak almalıydı coda tamam iyi güzel de yardımcı erkek oyuncu bence dediğim kişinindi
belfast altın kürede ödül almadığı için burda da almaz sandım siyasi bir yanılgı, onlar tabi ki ingiltereyi kaşıyan bir yapıma ödül vermeyeceklerdi
will smith de oyunculuk itibariyle ödülü hak etse de bu aşamada williams kardeşlerin amerikadaki duruşları da bir şekilde ödülllendirildi diye düşünüyorum
yabancı film kategorisinde tahmin ettiğim gibi drive my car aldı zaten uzak doğu filmleri her sene bi tur bi ödül alıyo
bir ödül töreni daha geldi geçti acısı tatlısıyla seneye görüşmek üzere:)
olaya baktım
başta gülmüş sonra eşinin yüzü düşünce tokat atmış diyolla
ay ne bileyim
hastalık üzerinden espri yapmak da biraz çiğlik sanki
ama keşke tokat atmasaymış da laf soksaymış ya da cümleleriyle cevap verseymiş
her tarafta şiddet var sanat için toplanılan bir gecede olmasaymış keşke
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |