Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2016 kpss

paylaş araştır

 

  1. hazırlıklarına şimdiden başlanmasını gerektiğini düşündüğüm sınav.atanamayanların ve ilk defa gireceklerin olduğu sınav.

     
  2. olup olmayacağı belli olmayan sınav.

     
  3. kpss nin kaldırılıp kaldırılmayacağı sorunsalı bir kenara dursun, 2016 ya mezun durumda olacak öğrencileri ve yıılllardır atanamayan kronik kpsszedeleri şimdiden yusuflatan sınav.

     
  4. olacağına emin olduğum sınav devlet asla böyle bir kazanç kapısından vazgeçmez ancak kaldırılması ve önemsizleşmesi hedeflenen merkezi atamadır kpss 2016 yla merkezi aramadan atanacak kişi sayısı çok çok az olacaktır.

     
  5. insanların son umududur. vızır vızır çalışmaya başladık bakalım ne olacak.

     
  6. öne alındığı yetmiyormuş gibi bir de sonuçlarının 16 temmuz'da açıklanacağı sınav.

    öne alma gerekçesi zaten yeterince komikti. sınav görevlisi bulamadıkları gerekçesiyle öne aldıklarını iddia ettiler. şimdi bir de tercih yapacaklara hak kaybı olmasın diye yaklaşık 2 ay sonra sonuçlarını açıklayacaklar.

    kafalar ne güzel yahu...

     
  7. önlisans düzeyindekinin taaaaaaaaaa ekim ayında yapılacak olduğu, gayet belirleyici niteliklere sahip olan, memur olursak eğer o coğrafya, sözel mantık gibi konuların mesleki hayatımıza katkısının oldukça fazla olacağı için çok önemsenen memleket meselesi haline dönüşen sınavımızdır.

    Allah yardımcısı olsun hepimizin

    emeklerimiz ve umutlarımız boşa çıkmasın

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.