Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

2010 kpss nin iptali

paylaş araştır

 

  1. Danıştay 12.dairesinin , İdare Mahkemesinin kararını temyizde bozarak geri göndermesinden sonra gündeme gelen konu.

    eğer olur da çalışıp hakkıyla atanan binlerce çalışan işinden çıkarılmak durumunda kalırsa,ciddi bir kaos ortamı oluşacaktır.

    yapılacak en doğru iş, kopya çekenlerin tespitinin yapılarak onların sınavının iptal edilerek görevlerine son verilmesi, hakkıyla kazananlar hakkında işlem yapılmaması olacaktır.kaldı ki zaten kopyacılar yüzünden hakedilen kurumlardan daha aşağıdaki yerlere atamalar oldu,mağduriyetin üstüne tümden mağduriyet yaratmak hükümetimizin gerçekleştirmeyeceğini düşündüğümüz eylemdir.

     
  2. kurunun yanında yaşın yanma ihtimali yüksek olan durumdur. bu yılda fetö'cülerin yaptığı yanlışlıkları diğer insanları harcayarak yapmanın anlamı yok. bu durumda birçok insan mağdur olacaktır ve devlet kendine ters düşecektir. çünkü verilen haklar geri alınamaz ilkesi vardır birçok konuda.

     
  3. Türkiye'de verilen haklar geri alınamaz ilkesinin,her hükümet değiştiğinde anlam yitirmesidir.

     
  4. bayramdan sonrayı kıçına yak desem ayıp olacak. neyse demeyim insanlık bende kalsın.

    ekleme :

    tanım:bayramdan sonra kınanın nereye yakılması gerektiğini hatırlatan haber.


    tarihinde eklendi.

  5. yıllardır neredeyse her gün gündemde olan ancak bir adım dahi atılmayan sınavdır. Sonuçta hiç bir şey olmayacak ve kopya çeken çektiğiyle kalacaktır.

     
  6. sürekli gündeme gelen ancak bu defa ciddi ciddi gerçekleşebilecek olaydır. buna göre 2010 kpss genel kültür-genel yetenek testinin iptal edilmesi ve bu sınav ile atanan 150 bin memurun görevden alınıp alınmaması ise kurumların kendi tercihlerine bırakılacak.

     
  7. sürekli ısıtılıp ısıtılıp önümüze konan ve hakkıyla atanan binlerce insanı huzursuz kılan olay. yetkili makamlardan hakkıyla atanan bu binlerce kişiyi rahatlatacak açıklama yapılmasını bekliyoruz. yeter artık her gün her dakika bu haberleri sunup duruyorlar. memurlar net te buna ortak oluyor !

     
  8. Bizi de yakından ilgilendiren olay.

    Son duruşmada sızdırılan soruların fiziksel örnekleri de mahkemeye sunulmuş. Yani her türlü kopya çekildiği ispat edilmiş oluyor bu durumda. Peki bu soruların kimlerin eline ulaşıp ulaşmadığı nasıl tespit edilecek? Soruları bulduğu için komple ful çeken süper zekalar var. Peki bir kişi soruları yine bulup 1-2 boş,yanlış falan yaptıysa ve atanacak yeterli puanı yine aldıysa?

    İptali ve devamında bu sınavla atanan memurların görevden alınması halinde binlerce masum vatandaşın hakkına girilmiş olacak, ancak buna da pek ihtimal vermiyorum şimdilik.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.