Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

1990 lı yılları anımsamak

paylaş araştır

 

  1. çizgi filmler, çizgi romanlar, kasetler, video - walkman, bilyeler vb. oyuncaklar - oyunlar, cheetos vb. atıştırma, tasolar - küçük plastik hayvanlar, gazeteler ve ekleri - hediyeler, dinozor dergileri - maketler, sürpriz yumurta, kuponla alınan ansiklopedi ve bisiklet gibi şeyler, tipitip gibi sakızlar, susam sokağı ve olacak o kadar gibi komik programlar, bizimkiler ve süper baba gibi aile dizileri, pop ağırlıklı saf ve orijinal şarkılar, var oğlu var, hey gidi günler

     
  2. okula başladığımız en güzel anılarımızın olduğu zamanlardır.

     
  3. 90'lı yıllardan anımsadıklarım...

    vs

     
    (Bkz: koalisyon)(Bkz: hava kirliliği)(Bkz: 28 şubat)(Bkz: askeri vesayet)(Bkz: müslüm gündüz)(Bkz: çöp)(Bkz: ekonomik kriz)
  4. ağır inekleyerek çift dikiş geçirdiğim dönem.

     
  5. çocukluğunu 90'lı yıllarda geçirenleri hüzünlendiren başlıktır. temiz çocukluğun kardeşliğin ve mutluluğun her yanımızı sardığı herkese güvenebildiğimiz zamanlardı. 90'lı yıllar kendi içinde nice hatıralar barındırır. düşündükçe güldüren, güldürdükçe hüzünlendiren zamanlar. hatırlayanlar için dün gibi gelir halbuki 30 yıl geçmiştir üzerinden. ülke gündeminin çok ağır ilerlediği zamanlar. 90'lı yılları anımsamak bir nevi nostalji kokusunu içine çekmektir.

     
  6. İnsanların birbirine ulaşması kolaylaştıkça, verilen değer aynı oranda azaldı. İmkanlar azken her şey daha değerli ve samimiydi.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.