Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

17-25 aralık başarılı olsaydı adınız hans/olga olurdu

paylaş araştır

1. milat gazetesi ankara temsilcisi, kanal avrupa ve kanal a da görevli bayram zilan isimli gazeteci yazarın attığı tweet.

2. her şeyin doğrusunu bilen kafaların bizi mutlak surette kurtardıkları felaketin hatırlatılmasıdır.

arada hatırlatırlar ki biat etmeyenleri taciz edebilsinler. ama kabak tadı verdi artık.

nerenizden öpelim gösterin de bitsin bu dram.

aynı kafadan bir bakan da açıklama yapmıştı geçenlerde;

(Bkz: gezi olayları olmasa pkk 2013'de çekiliyordu)(Bkz: kabak tadı vermek)
  3. karşı hatırlatma bir durumdur. şu şöyle olsaydı bu böyle olurdu modelinin değişik sürümlerde kullanılmasıdır. muhakkak 17-25 aralık operasyonları seçilmiş iktidara karşı bir darbe girişimidir ve ıskatı cenin yani ölü doğumdur. hanslardan olgalardan aldığı akıllarla memleket idaresine ket vurmaya çalışanların baştan ayağa ihanet kokan operasyonlarıdır. her ne olursa olsun olmasaydı olmazdık ya da şöyle olsaydı sen ingiliz fransız çocuğu olurdun gibi başa kakan, biat etmeye zorlayan, putlaştırıcı bir mantık doğru bir mantık değildir.

4.  
    (Bkz: tamam)
  5. "almanya'ya nasıl çakıcam dur bak hele bak bak" diye heyecanla twit atan kahramanımızın helga yazacakken olga yazması durumudur ayrıca.

yoksa bize bir rus-alman ortak yapımı projeden mi bahsetmek istedi ki?

malum olga rus kadın ismi...

bilinçli olarak olga yazmış da olabilir.

aman tanrım, şifreyi çözdüm galiba...

(Bkz: ampul)
  6.  
    (Bkz: asdjkljasdjs)
  7. Seviyorum bu yandaşları. Hepsi dogal zaytung.

Tanim; he he

8. Olmasaydin olmazdık mitolojisi ilk kez gündem olmuyor. Daha önceki kahramanlar için söylenilen versiyonu ne kadar gercekciyse bu da o kadar gerçekçidir. Ona inan buna inanma kısmı ancak kişiyi gülünç duruma düşürür. Yillarca olmasaydik isminiz george olurdu diyenler kime şekil yapiyor acaba?

Totalde her halükarda ve durumda absürd bir soylemdir. Ve her söyleyen kişi veya kesim için böyledir.

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.