Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
saat 19.00 da başlayacak olan ve trt 1 den naklen yayınlanacak olan uefa son 32 turu mücadelesidir. fenerbahçemizde sakatlığı süren markovic,ba forma giyemeyecek.
saldır fenerbahçem. Gol yemeden alacağımız her skor çok önemli. 0-0 bile avantaj bence. çünkü lokomotiv kendi evinde gol atılmayacak bir takım değil. niasse ı da sattıktan sonra hücumda etkisiz olacaklarını düşünüyorum. inşallah yanılmayız. skor tahmini : 1-0
Cebren izlemek durumunda kaldığım, bu sayede bir çok futbol teriminin iliklerime kadar işlediğini hissettiğim, uçan hollandalıya topu kafa ile karşılamadığı için kızdığı, ilk yarısı 1-0 Fenerbahçe üstünlüğü ile biten, an itibari ile 2. yarısı devam eden müsabakadır.
Birçok gol pozisyonundan yaarlanamadığımız son dakikalarda bir topumuzun da direkten döndüğü, Gökhan Gönül'ü Allah sakatlıklardan korusun dediğimiz maç.
Her ne kadar başka maçlarda bizim aleyhimize çokça yapılsa da Beşiktaş aleyhine yapılan tezahüratları yanlış buluyorum.
fenerbahçe'nin 2-0 kazanarak ikinci maç için çok büyük avantaj sağladığı mücadele. fenerbahçe'nin orada da kaybedeceğini düşünmüyorum.
Uzun müddet sonra eksikleriyle de olsa özlenen oyunu görmemizi saglayan maçtır. Pereira ve futbolculara aziz fırçası işe yaramış olmalı ki 2 maçtır doğru dizilimle iyi oynayan bir takım haline geldik. Ama oyuncu değişikliklerindeki yanlış tercihler ( v.persie - volkan şen yerine sahada yürüyen nani ve yorulan joseph çıkmalıydı ) hâlâ canımı sıkıyor. Ayrıca bu takım niye çift forvet oynatılmıyor hatta denenmiyor ? Son vuruşu olmayan oyunculardan oluşan bir dizilimde tek forvetle fark beklemek hayal olur. En azından rövanş için gerekeni aldığımıza mutluyum.
rövanşı nerde ne zaman ve neden oyananacak konularında defaetle aydınlatıldığım, oğlumun fanatiği olduğu koltuk tepesine hoplayıp zıplayarak izlediği, bazen de oyuncularına " ben sizden daha iyi yaparım" diye iddialı tepkiler gösterebildiği, nesey ki galibiyetler sonuçlanan UEFA mücadelesidir.
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |