Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
euroleague top 16 turu 10.haftasında grup liderliği anlamında kritik mücadele. istanbulda oynanan ilk maçı fenerbahçe hakemlerin art niyetli tavırlarının da üstesinden gelerek 5 sayı farkla kazanmıştı. 5 sayının altında alacağımız yenilgi bile ikili averajda bize avantaj sağlayacak ama ben direk kazanacağımızı düşünüyorum.
gerçi son haftalara doğru barcelona ya da real madridle eşleşmemek adına laboral ya da khimki ile eşleşmek için yenilme durumu bile söz konusu olabilir.
lamonica denen baş ağrısı hakemin ikinci yarı yaptığı bütün saçmalıklara rağmen şansın da yardımıyla fenerbahcemizin 55-52 kazandığı ve liderliği büyük oranda garantilediği maç olmuştur.
yalnız 30 saniyede vesely e 3 faul çalmak nedir. iyice abarttılar. adamlar kaçırdıkça hakemler faul çaldı tekrar hücum ettiler. allahtan girmedi. teşekkürler fenerbahce.
her branşta fenerbahcemizin ruslara bu sezon bilmem kaçıncı kez ders verdiği maçtır.
fenerbahcenin bir önceki turda lokomotiv moskovayı elemesi, fenerbahce basketbol takımının euroleague ilk tur gruplarında khimkiyi içeride dışarıda yenmesi, top 16 turunda lokomotiv kubanı içeride dışarıda yenmesi dünkü bayan voleybo şampiyonlar ligi maçında fenerbahcemizin dinamo moskovayı 3-1 yenmesi aklıma gelenler. ruslar ne çektiyse bizden çekti bu sene. inşallah darısı finalde cska moskovanın başına diyelim.
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |