Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

deliyurek1

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,781 entry 350 konu hiç puanı yok
10.08.2017 00:04 son işlem tarihi takip etme takip et

artık emekli oldum namazı bırakıyorum diyen imam

Hem namaz kılıp hem para kazanan var mi imamdan başka ...

Emekli olunca para nasıl olsa geliyor.

09.08.2017 23:44
  1. Referandumda Evet'oyu çıkmayan 5 köyün muhtarı görevden alındı

    Bitlis'te, 16 Nisan'da yapılan anayasa değişikli referandumunda 'Evet' oyunun çıkmadığı beş köyün muhtarları, kaymakam talimatıyla görevden alındı.

    Gazete Karınca'nın haberine göre, Bitlis'in Adilcevaz ilçesine bağlı beş köyün muhtarları, kaymakam 'talimatıyla' görevden alındı. Muhtarların referandum öncesinde Kaymakam Arif Karaman tarafından "Evet çıkmazsa görevden alınacaksınız" diye tehdit ettiği belirtiliyor.

    Konunun meclise taşınarak içişleri bakanına sorulduğu da belirtiliyor.

    ...

    Kaynak;

    http://www.birgun.net/haber-detay/referandumda-evet-oyu-cikmaya[n-5-koyun-muhtari-gorevden-alindi-161547.html

     
  2. Atilla taş

    darbeci askerlerle birlikte hareket ederek örgütün etki ajanlığı görevini yapan Şarkıcı Atila Taş'ın örgüte ait kapatılan Meydan gazetesi ile Haberdar isimli internet sitesinde köşe yazarlığı yaptığı, fuatavni'nin paylaşımlarını haberleştirdiği, FETÖ'nün tepe yöneticileri Ekrem Dumanlı, Said Sefa ve Erdal Şen gibi isimlerle irtibatı belirlenen Atilla Taş'ın, sosyal medyada ve kamuoyunda algı operasyonları yaptığı gerekçesiyle cezaevine gönderilen sanatçı

    ..

     
  3. sahurda ne yenir

    Orucun kolay geçirmek adına içerisinde yoğun miktarda tuz ve baharat bulunan sucuk ile tuz içeriği yüksek olan zeytinin sahurda bulunması su ihtiyacını arttıracağı için sahurda kesinlikle tüketilmemesi gereken besinler olarak düşünülebilir.

    ...

    protein içeriği yüksek olan yumurta, peynir ve yoğurt gibi besinlerin tercih edilmesi ayrıca domates, salatalık ve yeşillik tüketilmesinin de hem tokluk hem de su ihtiyacını gidererek oruçlu günün daha rahat geçirmesini sağlar

     
  4. sözde atatürkçü görünüp,aslında sosyalist-komünist olan bazı tak

    Bu sözde atatürkçüler ; önce atatürk e sonra da mensubu olduğu dine ihanet ederler. Büyük ihtimal alevidirler. Solcu geçinirler. Hegel nitsch vs felsefe eğitimi almış olmadır kürt olarak türkçe öğretmeni olmuş ve yazım hatası düzeltmekle meşgul olurlar.

    Önüne gelene şer odağı, dinci, bağnaz, faşist gibi yafta ile iftira atarlar. 1400 yıllık din tarihine kara çalıp kağıt olmaya niyet ederler. Halbuki faşist derken de kendileri faşistlik yapar ve ötekileştirirler.

     
  5. selahattin demirtaş'ın açlık grevine başlaması

    Tuttuğunu koparan biri olarak kendini kopar. İşi bitir.

    Biz sırtımızı ypg ye dayıyor diyorsunuz. Şimdi arkanı istediğin yere daya ve bekle...