Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ses.sizlik

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

38 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
01.02.2018 16:55 son işlem tarihi takip etme takip et

Makam sahibi olunca huy değiştiren insan

farklı durumlar bilmediğimiz huyların ortaya çıkmasına sebep olur. makam sahibi olunca huy değiştirme değilde, makam sahibi olmanın sinsice beklemekte olan huyu görünür hale getirmesi dediğim durum. yani onda olanı o na koyma durumu.

20.01.2018 01:29
  1. kadın ve erkek ilişkileri

    Her şeyi matematiksel denkleme çevirerek çözen bilim adamlarının formülize edemediği ve durum karşısında çaresiz kalmalarına sebep olan, çözüm için genelde deneme yanılma yolu seçilen iki değişkenli çok bilinmeyenli durum.

     
  2. delikanlı

    Yaş ve tecrübe olarak gelişme aşamasında olup olaylara karşı aklından çok duyguları ile yaklaşma, sorunları konuşarak değilde kuvvet ile çözme eğilimi bulunan kişilerin kendilerini cesur olarak tabir etmek için kullandıkları sözcük.

     
  3. cinsel organı ağzında dolaşanlar

    Kişinin aklının ve düşüncesinin belinin üstüne çıkamadığının işareti olan, daha çok ergenlikte görülen yada ergenlikte atlatılamayan yetersizlik belirtisi konuşma özelliği.

     
  4. ileri geri konuşmak

    Muhatabının yüzüne açık ve net söyleyemediği sözleri, şahsın olmadığı bir ortamda, büyük bir öz güven ile doğruya yanlışa dikkat etmeden ve lafın nereye gideceğini düşünmeden konuşma durumu.

     
  5. benim kız kardeşim yada annem sanal sohbete girmez

    Kız kardeşi yada annesinin sanal sohbet ettiğini öğrenen kişinin yaşadığı travma sonucu verdiği ilk tepki basamağının inkar cümlesi.