Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ses.sizlik

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

38 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
01.02.2018 16:55 son işlem tarihi takip etme takip et

nimet abla gişesinin önündeki kuyruk

bahsedilen milli piyango gişesine büyük ikramiye çıkma olasılığını artırmaya çalışan insan yığını.

20.12.2017 00:27
  1. Hakaret etmeyi ifade özgürlüğü sanan insan

    kendi düşüncesinden başka düşüncelere değer vermeyen, sadece kendi düşünce ve bilgisini doğru kabul eden, bazen de gerçekleri bildiği halde gurur ve kibirden ötürü agresifleşip karşısındakini aşağılamaya, hor görmeye çalışan insan(!) davranışıdır. Yaptığının yanlış olduğu, hakaret ettiği söylendiğinde ise bunun düşünce ve fikir özgürlüğü olduğunu söyler bu tür insan(!)lar. Bu türün genel karakteristik özelliklerinden biriside demokratik, medeni, insanlara/insan haklarına ve düşüncelere saygılı olduklarını sürekli vurgulamalarıdır.

     
  2. saçını süpürge etmek

    sahip olduğu kısıtlı imkanlara rağmen sevdikleri için gönülden ve karşılık beklemeden yapılan davranışları ifade etmek için kullanılan deyimimiz. Tabi ki en çok annelerimizin hak ettiği ünvan

     
  3. selamün aleyküm

    saygı, sevgi, anlayış nedir bilmeyen, her fırsatta İslama ve inananlara saldırmayı hayatının bir parçası haline getirmiş, kendisine bu hayatta yapacak daha faydalı bir uğraş bulamamış kişilerin İslama ait hiç bir şeye tahammül edemediğinin göstergesi olan konu başlığı olmakla beraber, "selamün aleyküm" ün arapça olduğu için kendisi de arapçı(!) olmamak adına başka bir arapça kelime olan "merhaba" yı kullanmayı tercih eden insanların cehaletini ortaya koymaktadır.

     
  4. Makam sahibi olunca huy değiştiren insan

    farklı durumlar bilmediğimiz huyların ortaya çıkmasına sebep olur. makam sahibi olunca huy değiştirme değilde, makam sahibi olmanın sinsice beklemekte olan huyu görünür hale getirmesi dediğim durum. yani onda olanı o na koyma durumu.

     
  5. kırılmaz camın kırılması

    tükenmez kalemin bitmesi kadar doğal bir olay.