Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ses.sizlik

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

38 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
01.02.2018 16:55 son işlem tarihi takip etme takip et

es selatu hayrun minennevm

gerek sabaha ezanı okunurken gerek konu başlığı olarak açıldığında telaffuz edilince şeytanların rahatsız olduğu, kimyalarının bozulduğu ezan cümlesi.

10.10.2017 22:37
  1. sokak ortasında kedinin gözlerinin çıkarılması

    Hangi yaşta olursa olsun durup dururken herhangi bir canlıya eziyet eden/öldüren insanların, ileride yaşanabilecek daha vahim olayların önüne geçilebilmesi için kontrol altında tutulması, rehabilite edilmesi gerektiğini düşündüğüm, psikolojik ve sosyolojik alt yapısının profesyonel olarak incelenmesi gereken olaylara bir örnek.

     
  2. odada olmayan kişiyi yok mu diye sormak

    Eve gelip selam verdiğimde annemin "-sen mi geldin?" ya da arkadaşımın benden bir şey istediğinde "-yok" cevabını verdiğim, arkadaşımın ise cevaben "-hiç mi yok" sorusuna muhatap olduğum kendimi tekrar tekrar sorgulamama sebep olan durumları hatırladığım konu başlığı.

     
  3. ösym başkanı ömer demir'in istifa etmesi

    "mızrağın çuvala sığmaması" deyiminin ösym`de karşılık bulmuş hali olup, istifa etti mi ettirildi mi sorusuna cevap aranan konudur.

     
  4. eve kız atmak

    Yapanlara yada ilk fırsatta yapacak olanlara; "kız babası olasın, aynıları senin kızının başınada gelsin" diye hayır duada bulunduğum durum. Genclikte yapılması elzem gördükleri bu davranışı kızları yaptığında da aferin kızıma deyip yapan erkeğe de yemek ısmarlayacaklarını düşündüğüm eylem.

     
  5. Sonunu düşünmemek

    Günümüz gençliğinin benimsediği ve itina ile hayatının her aşamasında uyguladığı yaşam felsefesi.