Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

koltuk altı

insan vücudunda bol miktarda sinir ucu barındıran, hassas yapıda ve sürekli terleme halinde olan ve kararınca çözüm bulunamayan bölgedir. birçok kişi bu bölgeden gıdık alır. asıl ismi kol altı olması gerekmesine rağmen koltuk altı denilmiştir.

13.08.2022 11:53
  1. yazın gıdada yaşanacak düşüşle hedefimizi tutturacağız

    bu senelerde ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesinden dolayı milletin oruçlu olup daha yiyecek alması ve tatil zamanında çoğunluğun tatile gidip şehirleri boşaltmasına dayanarak gerçekleşebilecek bir önermedir. her ne kadar hazine ve maliye bakanı berat albayrak'ın aklına böyle birşey gelmese de mantıklı düşününce bir ihtimal olabilir düşüncesiyle yoksul insanların alım gücünü artırabilecek bir gelişmedir.

     
  2. balkonda sebze yetiştirmek

    günümüz ev hanımlarının yeni hobilerindendir. şehirde yaşayan ev hanımlarının boş zamanlarında en azından elinin altında uğraş olup stres attırmaya uygun işlerdendir. genelde domates, nane, soğan, sarımsak fasülye, biber ve maydonoz gibi sebzeler tercih edilmektedir. şu sıralar yapılan evlerin balkonları eskisine nazaran daha küçüktür. ev içinde artık eskisi gibi çiçek yetiştirilmemektedir. ev hanımları da artık oturduğum yerde kendime bir faydam olsun düşüncesiyle böyle işlere yönelmiştir.

     
  3. konuşmayı sevmeyen insan

    susmanın huyların efendisi olduğunu bilen insandır. çok konuşmanın çok fayda getirmeyeceğine inandığı için susmayı tercih eder. çok mal haramsız çok laf yalansız olmaz aynı zamanda. bu tür kişiler çok konuşmaktan ziyade etrafındakileri izleyip dinlemeyi severler. kendileri çok konuşmayı denedikleri zaman ruhları sıkılır. adeta boğulurlar. çok konuşunca vakitleri boşuna geçiyormuş gibi gelir. aslında en iyisi herşeyde olduğu gibi konuşmada da dengeli olmaktır. yeri gelince konuşmak ve yeri gelince susmak önemli olandır.

     
  4. kazı kazan

    bir zamanlar yediden yetmişe herkesin severek aldığı milli piyango oyunudur. alınan kartın üzerinde sayılarla örtülü alanın üstü kapatılmıştır. orayı kazırsınız. aynı para tutarından üç tanesi varsa o parayı kazanırsınız. şimdi milli piyangoya ait birçok şans oyunu türediğinden dolayı kazı kazan oyunu da eski önemini yitirmiştir. sokak aralarında birçok kişi bu kazı kazan kartlarını satmaya devam etmektedir.

     
  5. türk telekom'un milletvekillerine özel tarifesi

    milletvekillerine yalakalık yapmak amacıyla açıldığını düşündüğüm tarife.