Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

06asım

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

1,806 entry 73 konu hiç puanı yok
13.11.2022 21:08 son işlem tarihi takip etme takip et

kilo vermek için harcanan para

büyük ihtimalle kilo alma sürecine harcanan parayla denk olan paradır.

12.08.2022 11:03
  1. bıyıkların da kişi ile beraber yemek yemesi

    pala bıyıklı ve pos bıyıklı kişilerin yaşadığı durumlardan biridir. bıyıkları çok uzadığından dudakların önüne geçmiştir ve bu kişiler yemek yerken bıyıkları dudaklarından önce yemeğe temas ederler. buda etrafta görenler tarafından hoş karşılanmayan bir durumdur. bu fazla bıyıklı kişiler en son ağzını silerlerken bu durumu fark ederler ve her yemekte bu sorunu yaşamalarına rağmen bıyıklarını bu şekilde uzatmaktan çekinmezler.

     
  2. istediğini söyleyen istemediğini işitir

    dilimize sahip olmanın önemini anlatan sözlerden biridir. sürekli ve çok konuşan kimsenin yalan söyleme ihtimali de artar. her doğru da her yerde söylenmez. aynı zamanda bir hadiste 'susmak huyların efendisidir.' buyrulmuştur.

     
  3. utanç

    vicdana ve ahlaka aykırı davranışlarda bulunan kişilerde oluşan hissiyat. ve bu duruma verilen isimdir. gerçi günümüzde çoğu kişide kalmadığından gün geçtikçe utanç oluşturacak birçok şey normalleşmeye başlamıştır.

     
  4. kediyi kurtarmak için fuel-oil kuyusuna atlayan genç

    insanlık için kendi hayatını tehlikeye atan gençlerden biridir. kedinin hayatını kurtarmak için ölümü göze alıp böyle davranmıştır. her insan yapmaz. helal olsun.

     
  5. birbirine bebeğim diyen kadınlar

    kadınlarda normal karşılanıp erkeklerde hoş görülmeyen durumlardan biridir. kadınlar birbirlerine böyle hitap edince daha şirin olduklarını düşünürler. erkekler birbirine karşı kullanınca hemen akla kötü şeyler gelir. kadınlar daha nazik ve zarif yaratılmıştır. erkek cinsiyeti sert ve kaba yapıda olduğu için böyle sözler ona yakışmaz.