Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

şehrayin

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

72 entry 3 konu hiç puanı yok
05.11.2018 09:37 son işlem tarihi takip etme takip et

Bakan Selçuk'un sınıfta kalmış olması

demek sınıfta kalınca daha sağlam oluyor bakınız eğitim bakanı haaa olmuyorsa bakınız sanayi tornacı berber v.b.

05.11.2018 09:37
  1. medal of honor

    bütün serilerini severek oynadığım ve bitirdiğim birinci dünya savaşı temalı first person shooter oyunu şimdi pekde rastlayamadığımız her zaman hasretle beklediğimiz bilgisayar oyunu serisi (olsa da oynasak)

     
  2. yıllık izin

    küçük bebekleri olan memur aileler için yazın bebek bakmakla geçen süreye yıllık izin denir. birde atam izindeyiz özdeyişinin arasına saklanmış yıllık vardır ki muhtemelen bir antikemalist tarafından oraya atamızın yüreklerdeki sevgisini bozmak için konulduğu düşünülmektedir

     
  3. etiketin yarısı

    diyelim ürün size 10 tl ye gelmişse siz bunu en az 40 tl ye satarsınız bir müddet böyle satarsınız, elinizde üründen daha var etiketin yarı fiyatına diye satarsınız 20 tl ye satılır aslındaa hala yüzde yüz kar edersiniz en son satamadıklarınızıda 15 tl ye satarsınız her halükarda kar edersiniz müşteri çok ucuza mal aldım diye sevinirken siz yine kar ederek o ürünleri satarsınız herkes memnun olur. etiketin yarı fiyatı demek en az yüzde yüz kar demektir.

     
  4. ilkokul öğretmeni

    insanlara sadece fen matematik gibi müspet bilgiler öğreten ancak güzel ahlak saygı şefkat ve merhamet v.b. insani ve islami değerleri de vermesi gerektiği halde veremeyen ama iyi niyetli ,çalışkan ve fedakar olan meslek grubu

     
  5. Hz.Muhammed

    getirdiği iman hakikatleri ile alemimizi nurlandıran, şenlendiren hayatımızı daha anlamlı ve yaşanabilir kılan,insanlara karşı çok şefkatli ve merhametli olan, kainatın neden yaratıldığını izah eden, bizim nerden gelip niye yaşadığımızı ve öldükten sonra nereye gideceğimiz gibi dehşetli suallerimize mukni ve makbul cevaplar veren iki cihan serveri efendimiz (s.a.v.)