Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Aslan1905

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

283 entry 39 konu hiç puanı yok
19.03.2024 15:21 son işlem tarihi takip etme takip et

mauro icardi

montajla malum takımın ağlaması yüzünden zorla ama zorla 1 maç ceza verilen futbolcudur. Yahu görüntü olsa tff kaçırır mı çakarsın 10 maç ceza bak sadık ne guzel göstere göstere salladı. Ama gel gör ki montajla icardiye ceza verdi. Diyorum ya sallmasyon görüntüyle malum takım sussun diye yapılan bir organizasyondur 1 maç cezası.

26.02.2024 18:53
  1. 25.10.2020 fenerbahçe vs trabzonspor maçı

    Ts'nin alacağını düşündüğüm maç. fener de iş yok. oyun oynadıklarını sanıyorlar ama hiç bir şey yok yaw

     
  2. 24.10.2020 erzurumspor vs galatasaray maçı

    aziz silinde bir ara ben ne yaptımsa fener için yaptım diyordu. neyse konuma döneyin başlık sahibi ne demek istediğimi anladı.

    Galatasarayımız her alanda favoridir. Geçen maçta da kırmızı kart penaltılar gösterildi ki feneri şampiyon yapılmak istenmektedir. Hani bein sporttan ayrılıp yalandan decoder sattılar ya hah işte. şimdi fenmer taraftarını pişman ettirmek için feneri ooo super oynuyorlar ooo fener lider yaw ooo fenere bak diye diye decodercikler geri gelecek.

    ama işte olan hakkıyla bileğiyle maç seyretmek isteyenlere oluyor.

    ille de tanım mı: Galatasarayımızın kesin olarak kazanacağı maçtır. fener medyasına rağmen.

     
  3. 19.10.2020 galatasaray vs alanyaspor maçı

    fenere kalsa Galatasarayımız zaten hiç bir şey hakketmiyor. zaten fenere bu saatten sonra neyi hakkedecek neyi hakketmeyeceği şimdiye kadar sormadık daha da sormayız.

    geçen hafta o altayın kurtardığı penaltı olmasa kuvvetle ihtimal fenerin hocası olan (emre mi?) kovulacaktı. Şans işte. çocuğun bi penaltı kurtarası geldi. neyse kadıköy'de Fenerin maçı gelir yeneriz o keyfi bekliyorum.

    gelelim maça kırmızı kart ve gereksiz bir penaltı ile bir takım bu kadar ezilir. yaa aslında fener gibi ağlamıyoz. yorum yapıyorum sadece. Tabi son dakika golü. şans işte. Tabi biz fener gibi öyle umutsuzluğa kapılıp eyyamcı haakkeem!! ulan Galatasarayımız diye de bağırıp çağırmayız. bizim adetimizde yoktur.

    Eh şimdi işler sıkıntılı. ama fener de işler sıkıntılı (farkında değiller) daha lig yeni nice 9 puandan gelip şampiyon olmuşluğumuz vardır.

    Tanım: olur böyle şeyler denilen başlıktır.

     
  4. 19.10.2020 galatasaray vs alanyaspor maçı

    çelişkili arkadaşın başlığıdır. ben demiyorum okuyun bakın görün.

     
  5. cevap veriyor gibi yapıp aslında bir şey söylememek
     
    (Bkz: 19.10.2020 galatasaray vs alanyaspor maçı)