Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Göç . Yolları

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

48 entry 2 konu hiç puanı yok
25.08.2023 19:32 son işlem tarihi takip etme takip et

dudaktankalbe d namı diğer yaman

sevgi ile ilgili bunca yanlış, önyargılı şeyi nasıl öğrenmiş diye her seferinde içimden geçirdiğim, güzel şeyler yaşasın istediğim biri.

25.08.2023 19:26
  1. dünyayı anlamak

    " sırrım alev aldı, yanmaya/ yıkıldım eşiğine/ susmaya, hazırım canımdan geçmeye, yoruldum kapında düşmeye geldim."

     
  2. En güzel aşık olan burçlar

    İnsan evladı burcudur/ insan burcudur - tebessüm- incitmemek, gözlerinin içini güldürebilmek, pişman etmemek, utandırmamak,yalnız hissettirmemek, hırpalamamak, gelişebilmek ve geliştirebilmek insana en çok insanlığını hissettiren şeylerdir. güzel kalpli insanlar, insan olabilenler genellikle mutlu oluyor, ediyor, güzel aşık oluyor.

     
  3. çiçek

    bunca katılığın, taşlığın arasında incelik, narinliktir. insan arada kendi için almalı/ kendine ısmarlamalı. evladım olunca elinden tutup kendine çiçek almayı öğreteceğim.

     
  4. susmak

    birbirine aşina/ alışkın ruhların çabasız sohbetidir.

     
  5. yaptığı her şeyi internette paylaşma merakı

    sıradanlığa şahsiyet kazandırmaktır. artık ısınmak için giyinmiyor, tokluk için yemiyoruz, zevk için okumuyor, keyifli vakiti görünmeden geçiremiyoruz. kendimiz için hiçbir şey yapmıyoruz; elalem ne derden bu kadar hızlı sıyrılıp elalem için yaşamanın kapısını aralamamız oldukça korkutucu / düşündürücü. bu fikre aracılık eden her uygulama/hizmet ticari zeka ürünü.insan nefsindeki en büyük çatlağı var ve görünür olma, onaylanma eksiğini kullanıyor, sonu gelmez bir kaynak. son zamanlarda insanlara şu ayrım ile bakmaya çalışıyorum, kendi kendine mi yapıyor/ kendi için mi yapıyor?