Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

serdar aktaş

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

7 entry hiç konu açmadı hiç puanı yok
12.12.2020 02:21 son işlem tarihi takip etme takip et

kabak tatlısının çok ta tatlı olmaması

al benden de o kadar. künefesinden baklavasına kadayıfından halka tatlısına çikolatasından dondurmasına sufleden sütlacına tüm tatlıları seviyorum hani kilo problemi olmasa tepsiyle yerim fakat kabak tatlısını bir türlü yiyemiyorum.

12.12.2020 02:21
  1. kabak tatlısının çok ta tatlı olmaması

    al benden de o kadar. künefesinden baklavasına kadayıfından halka tatlısına çikolatasından dondurmasına sufleden sütlacına tüm tatlıları seviyorum hani kilo problemi olmasa tepsiyle yerim fakat kabak tatlısını bir türlü yiyemiyorum.

     
  2. gs şampiyon olsun diye türk futbolunu batırmak

    bir beşiktaşlı olarak galatasarayı ittirdikleri fikrine katılıyorum fakat beşiktaşı yada feneri ittirdikleri zamanlar da oluyor. mesele seni ittirdikleri zaman şampiyon olmayı başarmakta. çünkü fener ve beşiktaş bunu başaramazken maalesef fatih hoca bir şekilde sonuca ulaşmayı biliyor. inşallah geçen seneki gibi bu sene de avucunu yalar cimbom. onlar olacağına başakşehir hatta alanyaspor olsun nasılsa artık ligden avrupaya kim katılırsa katılsın hepsi fark yiyip eleniyor.

    bu sene beşiktaşta umut var ama maaşı verecek para yok gibi. bu nedenle şampiyonluk yine zor. çünkü parasını alamayan futbolcu bir süre sonra gevşemeye başlıyor bazıları da tanınmaz hale geliyor.

     
  3. eti negro

    ağzımda biraz acımsı tat bırakan bisküvidir. onun yerine BİM'deki Bifa marka büyük kutu gofretler hem daha ekonomik hem de daha lezzetli geliyor. sakın bir şans vermeyi unutmayın bana teşekkür edeceksiniz. özellikle de fındıklı ve hindistan cevizlisi süper. ama sanırım her BİM'de bulunmuyor. aç yada tokken fark etmez insanın yedikçe yiyesi geliyor.

     
  4. Vincent Aboubakar

    artık eski parlak günlerine döndü sayılır. gittikçe daha iyi olacak. bu formuyla ligin tozunu attırır. ligin en iyi golcüsüdür. bedavaya aldık sayılır. yönetimin başarısıdır.

     
  5. gidip de dönmemek,dönüp de bulmamak var

    Birçok kez kullandığımız bu söz hayatın acı gerçeğini temsil ediyor. Maalesef sınırlı bir süre yaşıyoruz ve genellikle ölüm insanı hazırlıksız bir şekilde yakalıyor.

    Bazı bilim adamlarına göre biz gidici olsak bile genlerimizi insan ırkına aktarmaya devam ettiğimiz için aslında bir yandan yaşamaya devam ediyoruz, en azından nesil olarak. Bunu bir çeşmeden akan su damlaları şeklinde düşünebiliriz. Bu damlalar tek tek dökülür akar gider ama çeşme hep akmaya devam eder. Hatta genlerimizin yanı sıra bilincimiz hayattaki deneyimsel birikimimiz bile kültürel aktarım sayesinde yeni nesillerde yaşamaya devam ediyor.

    Bazı filozoflara göre ise hayatı en anlamlı kılan şey onun sınırlı oluşu yani ölüm gerçeğidir. Sonsuz bir yaşam sandığımız kadar cezbedici ve güzel olmayabilir.

    Dine göre ise eğer iman açısından hazırlıklıysan ölüm çok da korkulacak bir şey değil zaten. Hatta mükafatını alacağın yere gidiyorsun.

    Bazı düşünürler de ölümün ve ateşin tüm insanları eşitlediğini düşünmektedir. Hani zengin de ölüyor fakir de, iyi de ölüyor zalim de, zengin de yanıyor fakir de.