Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Emre.Sahin

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

10 entry 3 konu hiç puanı yok
25.01.2016 21:41 son işlem tarihi takip etme takip et

kısa film

kesin bir sınır olmamakla birlikte 40 dakika veya daha kısa olan özgün içerikli filmlerdir. kısa filmler genelde yüksek bütçe gerektiren kaliteli efektler yerine yaratıcılığın ön plana çıktığı yapımlardır.

birkaç tavsiye;

A Trip to the Moon - Aya Seyahat

Paperman

Skhizein

One Week

25.01.2016 21:35
  1. pazar gününün hızlı geçmesi

    ertesi gün sabah erken kalkacak olmanın verdiği huzursuzlukla doğrudan bağlantılıdır.

    not: işini sevenler için geçerliliği yoktur.

     
    (Bkz: pazar akşamı)
  2. memurlar.net sözlük

    ilk izlenim olarak sakin ama yeterli yazara sahip olan sözlük.belli bir düzeni var ancak buna format demek mümkün değil.en azından 3.kalite bir klon sözlük değil.umarım sağlıklı bir bilgi platformu olma yolunda ilerler, bizlerde buna yazılarımızla destek veririz.

     
  3. osmanlıspor

    galatasaray kulübünü kendi evinde mağlup ettikten sonra resmi twitter hesabından tarihe geçecek paylaşımlar yapan süper lig temsilcisi.bu tarz paylaşımları her maçtan sonra düzenli olarak yapıyorlar, ortaya yaratıcı şeyler çıkıyor.

    "osmanlı spor ailesi olarak; taraftarlarımızı biraz daha tarih bilinci kazanmaya davet ediyoruz.Kitap önerimiz fransa'ya osmanlı tokadı. " 23.01.2016

     
  4. metrobüs

    istabul'da yaşayan insanlarının bir kısmının her gün kullanmak zorunda olduğu işkence aleti.

     
  5. the man from earth

    konu açısından özgün/kült film kategorisinde yer alan 2007 yapımı film. günümüz bilim kurgu filmlerine göre konusu ve işlenişi çok daha farklı, filmi sıradan filmlerden ayıran da bu aslında. çok iyi bir oyunculuk ya da "flashback" yöntemiyle geçmişe dönüşler yok buna rağmen kendini sonuna kadar izlettiren başarılı filmlerden biridir.