Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

taksicilerin fahiş fiyat yazıp korsana kızması

paylaş araştır

 

  1. ABD'li bir sosyal medya yayıncısı İstanbul'da yayında olduğu sıralarda oteline dönmek için taksi çevirdi. Yaklaşık 300 lira tutucak mesafe için taksici, Auger isimli yayıncıdan 50 euro (2677 lira) talep etti. Taksici, fiyatı kabul eden yayıncının kartından araçtan inerken 136 euro (7282 lira) çekti.

    haberi olduğu gibi alındıladım koydum.

    hayır yani olay nedir kazıkayınca daha çok mu mesut ve mutlu bahtiyar oluyorsun.

    Müşteriye gelince yüksek fiyat yazıp kısa mesafe seçerler, sonra da rakip uygulamalar veya alternatifler çıkınca "ekmeğimizi çalıyorlar" diye kızarlar. Kusura bakmayın ama siz önce kendi hizmetinizi düzeltin, taksici arkadaş!

     
  2. taksicilere "toplumca kabul edilmeyen mesleği olan annenin çocuğu" denmesine sebep olan olaylar...

     
  3. milletimizin ahlaksızlığının tezahürü sadece taksiciler değil hepimiz gücümüz yettiiği kadar çalıyoruz sonra başkasına çamur atıyoruz

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.