Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ödüllü fotograf yarışması son katılım 15.05.2025

paylaş araştır

1. serpilinin kendine haksızlık ettiğini düşündüğüm yarışma başlığıdır :)

2. Değiştirebilirsin serpili, süre devam ediyor.

Yazdığın entry'i silip, eklemek istediğin fotoğrafı ekleme yapabilirsin.

3. Telefondan beceremedim

Kusuruma bakmayın

3. Sıradaki sari cicegi çıkarıp bunu ekliyorum

https://hizliresim.com/gkaauvb

Anlayışınız için teşekkürler;)

4. #40p0

sadece fotograf olacak ve 00:00 de sonlanacak olan yarışmadır

5. Bilindiği üzere 00:00 itibariyle yarışma sonlanmıştır.

Yarışma Sonuçları: 24 Mayıs 2025'de https://kick.com/bi-molaa adresinde saat: 22.30 de siz değerli üyelerin oylama usulüyle yapılacak olup sonuçlar açıklanacaktır.

Lütfen fotograflara oy verecek olan kişiler/üyeler 22.30 da söz konusu yayında hazır bulunursa seviniriz.

6. bütün fotoğraflar çok güzel. katılımcı üyelerin mahlaslarına bakmadan hızlıca tüm fotoğraflara tıklayıp uzun uzun kareleri inceledim. yeşil yayla manzarası ve kuşu gözüne kestiren daldaki kedi fotoğrafı çok hoşuma geldi.

radyoya üye olurken çıkan üyelik sözleşmesi beni biraz korkuttu bu yüzden radyoya üye olmadım. katılmak için çekindiğim diğer bir konu ise; kamu çalışanı olduğumdan hediye almak bir ihtimal başıma dert olabilirdi ileride. (ilk üçe kesin girerdim galiba.:))

etkinliğe dışarıdan bakan bir göz olabildim evhamımdan dolayı.

asosyalliğimi hiç dile getirmek istemem çünkü bu duruma sözler kifayetsiz kalacak.

etkinliği düzenleyenlerin de, etkinliğe katılanların da emekleri çok değerlidir, bu yüzden teşekkür ederim bir memurlar.net sözlük üyesi olarak.

7. Geri dönüş için teşekkür ederiz.

Lütfen fotograflara oy verecek olan kişiler/üyeler/fotograf sahipleri Bugün 22.30 da söz konusu kick yayınında hazır bulunursa seviniriz.

8. İyi olanın kazanması dileğiyle.

9. Akşam görüşmek dileğiyle. :)

10. Tüm katılımcılara bol şans

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.