Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

45 bin TL Ayakkabı

paylaş araştır

1. spoiler

4.500 TL ayakkabı giyenlerin yerle yeksan olduğu, koca yürekli kocanın eşine servet harcadığı ama yinede yaranamadığı,bir 45'lik ayakkabım yok diyenlerin ağladığı, müge anlı'nın kaçarken alınacaklar listesine kaydettiği, kul kedisinin nankörlüğünün kanıtı olan malum ayakkabı.

2. Benim gibi goccayı bul mu (yıh yıh hele tonlamaya)

Şaka maka 45 binlik ayakkabı gözüme nedense eskisi gibi büyük bir ücret gibi gelmemeye başladı. Neden acaba diye sorguladım şu an...

3. 45 bin TL'lik ayakkabım olsa gece baş ucumda muhafaza eder, onunla uyurum :)

4. Sadece kapı dışında unutmamış olmak yeterli benim için. Ayakkabıyı benimseyemedim bak, takı olsa belki yanıma alırdım :p

5. 45 bin demek 15 Gr. Ajda bilezik demek, ha ayakkabı ha Ajda bilezik benim için, ikiside aynı ölçüde :)

6. 24 ayar külçe, 22 ayar takılar bunlar yatırım için de uygun ama ayakkabı daha pahalı da olsa nedense bir türlü nazarımda yükselemiyor. Altın bilinçaltımıza işlemiş sanıyorum.

7. o kadar para ödesem fanusta saklarım demek isterdim ama onu bile yapmam.

ayakkabı denen nesne durduğu yerde bile yıpranıp un ufak olabilen bir nesne.

iran halısı olsa neyse.

bunları da geçtim kaç kişinin derdine şak diye derman olabilecek bir olanak.

bu arada adama soruyorum: rengi daha mat olan gram altınların ayarı daha yüksek, takı üretiminde kullanılan parlak ve koyu sarı görünümlü altınların ayarı daha düşükmüş.

mevzuya uzaklığım da belli oldu şimdi.

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.